Hovudside

Hvordan reglaze en Cultured Marble Vanity countertop hjemme

by Walther

Hvordan reglaze en Cultured Marble Vanity countertop hjemme

Helstøpt marmor er faktisk ikke marmor; Det er en blanding av glassfiber og harpiks knust kalksten, noe som betyr at det ikke er så holdbare som marmor. Under produksjonen av helstøpt marmor, er harpiks kastet i form av benkeplate eller vask og belagt med en klar gelcoat. Gelcoaten kan bli farget og dim over år daglig bruk. Skuremidler kan også skade overflaten, forårsaker den til å se disig. En av de vanligste formene for skade kommer fra smitte negl polish remover på overflaten. Hvis helstøpt marmor benkeplate må reglazed fra alder eller skade, kan du gjøre det selv i en ettermiddag.

Bruksanvisning


•  Rengjør benkeplate med væsken, slipende rengjøringsmiddel og en myk klut. Bruk en myk klut til å tørke av renere på benkeplate. Bruk en annen klut for å fjerne eventuelle tiloversblevne renere.

•  Påfør automotive ferdig sammensatte til en ren klut. Gni forbindelsen over hele motflate, inkludert kantene. Vent til produktet danner en dis på helstøpt marmor.

•  Monter buffer med en ull pad. Kjør buffer over overflaten av mot toppen. Hold buffer bevegelse hele tiden. Buff til disen har forsvunnet og overflaten ser skinnende. Bufferen vil fjerne små riper i overflaten.

•  Hell Gel-Gloss på en ren, myk klut. Gni Gel-Gloss på benkeplate, som dekker hele overflaten.

•  La en gloss tørr. Når glans tørker, vil det danne en dis over helstøpt marmor.

•  Bruk en tørr, myk klut for å buff helstøpt marmor til en lys skinne.