Hovudside

Hvordan bruke Bells For en Back Yard og Home Security System

by Walther


År siden, bjeller ble brukt i butikker og andre offentlige steder. Dette var for å kunngjøre en kunde eller annen person kommer inn hvis butikkeieren var på baksiden av butikken. De er fortsatt brukes for små butikker og i enkelte folks hjem. Disse kan være ferie klokkene som en del av en dekorasjon, en enkelt ku klokke, eller en rekke andre former. Disse klokkene kommer i alle utvalg av lyder og utseende. De fleste av dem er ekstremt følsomme for bevegelse. De vil varsle deg hvis inngangsdøren, eller noen dør er åpnet som de høres ved den minste bevegelse hvis hengt riktig.

For utenfor eiendommen, hengende klokkene har samme funksjon. For porter, sidedører til huset, låven dører, innhegningen dører, pet områder, lagring skur eller verktøy skur dører, kan langdistanse kubjeller bli hørt for blokker. For inngjerdet bak meter, de kan installeres enkelt på usynlig fiskesnøre stressede langs innsiden av gjerdet, med vakre malte eller kobber bjeller i intervaller rundt omkretsen. Alle som forsøker å klatre over gjerdet om natten vil ikke se nylon filament, men ett skubbe av linjen vil sette langdistanse kubjeller synge, og svært høyt.

Se nedenfor for noen ideer og forslag til hvor du kan få bjeller av ulike slag.

Bruksanvisning


•  Sjekk i din lokale håndverket butikker for bjeller i alle størrelser. De ofte bære dekorative kubjeller, små dekorative de og juleklokker. De mindre bjeller fungere godt med kjæledyr dører, og det hjelper hus vite når hunden eller katten kommer inn eller ut. Det hjelper kjæledyr eieren bli mer bevisst på kjæledyr virksomhet, og vil varsle dem til perioder når det ringer ikke har blitt hørt. En god kilde for klokkene er www.Thebellpeople.com.

•  Hang klokkene på inngangsdører. For inngangsdører, ville mindre bjeller også fungere godt som en del av en dekorasjon eller dem selv. Noen ganger enkle bjeller med bånd eller et ikke-sesong krans ser veldig fin, og de kan males for å matche døren eller dekorasjon uten at det ser ut som en ferie. Det er viktig å velge en størrelse som ikke overvelde hus, slik at flere delikate-klingende bjeller fungerer best inne i hjemmet.

•  Kjøp i kvantum for verftet. Kubjeller, kan både langdistanse og regelmessig bli funnet på nettet. Du kan kjøpe dem på et beløp du liker, og til å dekke en gjennomsnittlig størrelse bakgård, du kan tenke i form av 2-3 dusin eller mer, avhengig av lengden av bakgården gjerdet. De kommer i en rekke farger og størrelser og er svært rimelig i pris. De ser fin på dagtid, og gir sikkerhet for hus. De kan også varsle noen om hunden er å hoppe over gjerdet igjen eller barn har fått porten åpen til svømmebassenget eller annet avsperret område. www.Bell-outlet.com er et annet godt nettsted for bjeller.

Tips og advarsler


  • Ved hjelp av klokkene i stedet for elektroniske enheter er virkelig en litt gammeldags, men effektiv. Du vil bli overrasket over hvor praktisk og pålitelig de er når du minst venter det. En fin ting om klokkene er at du ikke trenger å huske å slå dem av og på, trenger du ikke å bytte batterier, og du kan flytte dem rundt på vilje. Forslag til hengende og portabilitet: I håndverket / stoff og hjem forsyne butikkene kan du få korte borrelås eller ruller. Du kan klippe dem i to "brikker for looping gjennom bjelle slik at den ikke henger skjev og det kan fjernes og sette opp lett. Det er mange nettsteder som selger et stort utvalg, og for folk som er sengeliggende, en fin liten bjelle kan ringe for å få hjelp, og hvis omsorgsperson er utenfor hjemmet, kan de høre en bjelle bedre enn en stemme.
  • Insekter som edderkopper og veps tror at klokkene gjør det perfekte hjem. Hvis du ringer en etter ulykken, og det er veps reir inne, vil de angripe deg. Spray innsiden av klokken med insekt såpe eller en sterk løsning av oppvaskmiddel for å ta motet fra bugs. Gjenta regelmessig hvis det blir et problem. Hvis du får veps, kan du kjøpe en boks med veps spray som skyter en bekk fra mange meter unna, på en Home Depot eller Loews. Edderkopper vil lage en web inne i en bjelle så mye at det vil holde Clapper frosset og det vil ikke fungere. Sjekk dine bjeller regelmessig.