Hovudside

Fjerne Nettles Fra Suede Shoes

by Walther

Fjerne Nettles Fra Suede Shoes

Den brennesle ser ut som et grønt blad og husene små hår som kan stikke deg og holde seg til klærne. Semskede sko er spesielt problematisk, siden semsket skinn er myk og har problemer med å motstå gjennomtrenging fra brennesle. Fjerne brennesle er en møysommelig og detaljert prosess. Men det er flere mulige metoder for å fjerne neslene og hver prosess har varierende grad av suksess.

Pinsett


Med en pinsett og hansker, plukke hver nesle ut av skoen. Denne prosessen vil ta litt tid, men det er den mest komplette måten å fjerne alt av neslene fra semskede sko. For å sikre at neslene ikke ender opp med å stikke til deg, plasserer et stykke duct tape på et bord foran deg. Når du trekker ut en nesle, plasserer nesle på duct tape. Når du er ferdig, forsiktig rulle opp duct tape og kaste den bort.

Lint Roller


Lo valser bidra til å fjerne noen av brennesle som ikke er innebygd dypt inne i semsket skinn. Hvis du bare gnidd mot en brennesle blad, vil med en lo roller redusere mengden av tiden du har til å tilbringe plukke ut hvert hår. Lett rulle lo roller over toppen av semsket sko. Unngå å ta stoffet, fordi du kan tvinge neslene videre nedover i semsket skinn.

Børsting


Ved hjelp av en hestehårbørste, fjerner brennesle ved hjelp av en jevn strek i samme retning. Plasser børsten mot bunnen av skoen og drives børsten fast rundt semsket skoen strekker seg mot tåen. Fullføre denne prosessen flere ganger til neslene er blitt løsnet fra skoen. Å fullføre denne prosessen utenfor sikrer at du ikke får brennesler i teppe eller på sofaen, og møbler.

Suede Eraser og Brush


En semsket viskelær vil arbeide for å rense og buff skoen når neslene er fjernet. Nettles vil etterlate en liten rest som lett kan fjernes med en semsket pensel og viskelær. Bruk viskelær første til å rense semsket skinn og fjerne og små mikroskopiske nesle "hår" som forblir usett for det blotte øye, og deretter bruke en semsket pensel til å gre semsket materiale og selv ut teksturen av skoen. Bruke direkte, lineære bevegelser med både viskelær og pensel når du rengjør skoen.