Hovudside

Liste over Hage Weeds Med Small, White & Hårete blomster

by Walther

Liste over Hage Weeds Med Small, White & Hårete blomster

Definisjonen av en luke har mange betydninger. Det kan være en plante som vokser der det ikke er ønsket, plante som folkemengder ut kultiverte planter, eller en plante som anses av brukeren av begrepet til å være en plage. Janice Maeditere sa det best: "Weeds er naturens graffiti."

Fallskjerm Ball Løvetann


En fallskjerm ball løvetann er frøet hodet av en vanlig løvetann, eller Vanlig løvetann. En løvetann vokser på en stengel, to til 18 inches høy, og har tre til 12 tommers tenner-lignende blader. Faktisk er anlegget oppkalt etter disse bladene; Dent-de-lion, betyr løvens tann i gammelfransk. På toppen av knoppen hodet, bred vokser en lys gul blomst ett femtinitti inches. Når blomsten kronblad eller stråler falle av, etterlater de seg en hvit, hårete materiale som er plantens frø. Dendeliions stole på vinden til å spre frøene.

Chickweed


Chickweed, eller Stellaria media, er en av de vanligste ugress på jorden, som den tilpasser seg ethvert klima. Mrs. M. Grieve på Botanical.com notater, "Det har blitt sagt at det ikke er en del av verden der Chickweed er ikke å bli funnet." Chickweed vokser på en meget svak stilk, noe som gjør det hengende. Den har glatt, medium til mørk grønn, eggeformede blader, at tiltaket ca 1/2 en tomme til en tomme lang. Chickweed er lett identifiseres fra linjene av hårene som vokser opp på den ene siden av stammen, og deretter når håret når en gruppe av blader, slår det og vokser på en linje på motsatt side av stammen. Når ugresset er i blomst, fra midten av våren til sent på høsten, produserer chickweed små, stjernelignende hvite blomster med en hårete-lignende utseende rett under blomst hode.

Nedbrutt Knotweed


Prostata eller felles knotweed danner tette patcher som finnes i hele Nord-Amerika. Ofte forveksles med første blad crabgrass, hvis den ikke behandles, kan det vokse gjennom eller ta over en hage. Nedbrutt knotweed vokser fra en tynn rot, og greiner ut til flere stengler, vokser opp til tre meter bred. De små, grønne, ovale blader alternere opp på siden av en klumpete utseende stammen. Blomstene dannes i slutten av våren og er små hvite eller lys rosa klynger. Mot slutten av blomster liv, kronbladene begynner å wilt innover, og maktkampen, forlater blomster med et hårete utseende på endene av kronbladene.