Hovudside

Hvor å Fastsette Isolert vinduer som har Kondens mellom rutene

by Walther

Hvor å Fastsette Isolert vinduer som har Kondens mellom rutene

Kondensering av fuktighet som vanligvis forekommer på overflatene av vinduer som følge av kald luft som kommer i kontakt med varm luft. Isolerte vinduer forhindre denne kondensering, noe som gir en buffer (rommet mellom de to glassrutene) mellom den kalde uteluft og den varme inneluften. Men over tid, kan fuktighet begynne å danne mellom disse to glassruter.

Bruksanvisning


•  Kjør en avfukter, som er utviklet for å fjerne fuktighet fra luften. Selv om det ikke vil fjerne kondens mellom rutene av isolerte vinduer, vil det fjerne overflate kondens; dermed kan du være sikker på at kondens du ser er faktisk mellom de to rutene. Dette er viktig, fordi du fjerner kondens mellom to ruter er langt mer vanskelig og kostbart enn å fjerne overflate kondens.

•  Ta ut og erstatte glasset. Som isolerte vinduer alder, kan fuktighet bryte tetningen, noe som fører til kondensasjon mellom lagene av glass. Når du velger en erstatning glass, velg type med en høy Kondens Resistance (CR) vurdering. National Fenestration Rating Council bestemmer CR karakterer, som spenner fra 0 til 100.

•  Leie en profesjonell for å fjerne fuktighet. Noen profesjonelle glass rengjøringsmidler er i stand til å utføre en fuktighets fjerning prosedyre som innebærer å bore små hull i vinduet, drenering det, fylle det med et rengjøringsmiddel og tetting av hull med enveis gummiventiler som hindrer kondens igjen danner mellom glassrutene . Dette er et godt alternativ hvis du ikke ønsker å bruke pengene på nye glassene.