Hovudside

Hvordan bygge trevegg hyller med Cubby Holes

by Walther

Tre vegghyller er en ideell måte å gjøre bruk av vertikal plass. Dette er spesielt nyttig i et rom med begrenset organisatoriske eller lagringsplass. Vegghyller kan være åpen eller lukket. Lag dine vegghyller modulær og slank ved å innlemme cubby hull i designet. En kube-formet vegghylle med et sirkulært hull i front gir en interessant vegghylle med en sirkulær cubby hull. Bruk løvtre for hyllene, slik at de er holdbare, varige og vil utfylle din tremøbler.

Bruksanvisning


•  Plasser hver 1-by-8-by-8-tommers bord flatt på bordet av gjæringssag. Skjær hver ende i en 45-graders vinkel. Vinklene bør kuttes på samme side av platene, slik at en side har en lang målepunkt 8 inches, og den andre siden er kortere. De gjærete endene på de fire styrene som er 1-by-8-by-8-tommers vil passe sammen som en bilderamme for å danne en firkantet boks.

•  Sand kuttet ender av 1-by-8-by-8-tommers plater med en fin-grit slipeplate til det er helt glatt.

•  Monter de fire styrene sammen for å danne en firkantet boks. Kjør trimme hode treskruer gjennom hjørneskjøter ved hjelp av en skrue pistol. Space skruene hver 2 tommer.

•  Legg 1/4-by-8-by-8-tommers hardwood kryssfiner panel flat over boksen forsamlingen. Denne er på forsiden av tre vegghylle. Drive trim hode treskruer gjennom panelet inn i kantene av sammenstillingen hver 2 inches.

•  Bor et hull i midten av kryssfiner panel ved hjelp av en drill utstyrt med en 4-tommers hullsag. Sand kantene av hullet med en fin-grit slipeplate. Dette er cubby hullåpning.

•  Slå forsamlingen over. Plasser en nøkkelhullåpning montere på hver hjørnekant av sammenstillingen av den større åpning orientert mot bunnen av anordningen. Kjør skruen som fulgte med festene gjennom hullene i forsamlingen med en skrue pistol.

•  Påfør to strøk med tre finish over hele forsamlingen ved hjelp av en pensel. Tillate finish tørke i fire timer mellom hvert strøk. Vent 24 timer etter påføring av siste strøk før montering av hylle på veggen.

Tips og advarsler


  • Bygge en serie med hyller og montere dem på veggen i rader for å skape et visuelt interessant vegghylle konfigurasjon.
  • Vernebriller når trearbeid å bidra til å forhindre skader.