Hovudside

Hvordan holde Red Fra Bleeding Bort Whites

by Walther

Hvordan holde Red Fra Bleeding Bort Whites

Klesvask kan være en vanskelig husholdning ork, spesielt hvis du ikke er kjent med hvordan du skal sortere klær. For eksempel, hvis du velger å vaske alt tøyet - både lys- og mørk-farget - sammen, kan enkelte stoffer blø over på andre, ødelegger klær i prosessen. Hvite klær er mest berørt av blødning og røde klær er spesielt utsatt for blødning, som betyr å blande dem sammen er definitivt en dårlig idé. Det er alltid best å skille lys fra mørke områder når du gjør vaskeri.

Bruksanvisning


•  Skill de røde fra de hvite når du vasker klær. Hvis du vasker disse fargene på separate ganger, vil du ikke å bekymre deg for farger blødning.

•  Vask klærne i kaldt vann hvis du velger å beholde de røde og hvite sammen. Kaldt vann er mindre tilbøyelige til å blø farger fra stoffer enn varmt vann.

•  Vask røde klær en gang av seg selv før du prøver å vaske dem med hvite klær. Mer farge er sannsynlig å blø fra de røde klær første gang du vasker dem.

Tips og advarsler


  • Vask hvite som har vært rammet av blødning reds i en vaskesyklus med en kopp hvit eddik eller ikke-klor blekemiddel; Dette vil bidra til å eliminere flekker.