Hovudside

Hvordan Plant Solar Brann Tomater

by Walther

Hvordan Plant Solar Brann Tomater

Økende tomater i blistering varmt vær i det sørlige Texas eller Florida kan være en skikkelig utfordring. Mange tomat varianter svare på sterk varme ved å unnlate å sette frukt og sprekker når vannes. For å bekjempe dette, er universitetssystemene i Texas og Florida, samt kommersielle vegetabilske plantedyrkere stadig utvikle varmetolerante hybrider. En av disse hybrid tomater er Solar Brann. Solar Brann er en determinate rekke tomat som vokser til medium størrelse, og krever ingen beskjæring, setter frukt på varmere temperaturer, motstår sprekkdannelse når vannes og er motstandsdyktig mot en rekke tomat sykdommer.

Bruksanvisning


•  Kjøp solar brann tomat frø fra kommersielle frø dyrkere som Reimer frø eller Harris Moran frø selskap. Du kan også kjøpe solenergi brann tomatplanter og få dem sendt til deg fra en spesialitet dyrker. Dyrkere som selger solcellebrann transplantasjoner inkluderer Tomat Growers Supply Company.

2 start frø innendørs seks til åtte uker før transplantere dem i en hage. Fyll en frøplante brett med torvmose. Hule ut en planting hull i midten av hver celle i frøplante skuffen og legg en tomat frø i skuffen. Dekke frø med torvmose og vann til det er så fuktig som en oppvridd svamp.

•  Dekk skuffen med plastfolie og legg den i en solrik vinduskarm til spirene spire. Fjern plasten og fortsette å overvåke frøplanter. Gi vann når jorda føles tørr å ta på.

•  Flytt frøplantene utendørs inn i skyggen på dagtid når all fare for frost er over. Fortsett å gjøre dette for en uke å stivne av planter.

•  Åpne et plantehull i godt drenert jord som mottar åtte timer med sollys daglig. Hullet skal være dypt nok til å begrave roten og stammen av tomat opp til sitt første ekte blader. Tomat vil utvikle røtter langs stammen. Plasser tomat i hullet og fyll i hullet med mer jord.

•  Vann anlegget slik at jorda blir så fuktig som en oppvridd svamp.