Hovudside

Hvordan du rengjør en tørketrommel med smeltet fargestifter

by Walther

Hvordan du rengjør en tørketrommel med smeltet fargestifter

Når fargestifter uhell tørkes i tørketrommel, voksen smeltet og skapte en vanskelig å fjerne rotet. I tillegg kan forlate smeltet fargestifter fast i tørketrommelen flekker fremtidige gjenstander som plasseres inne i maskinen. Smeltet fargestifter vil ikke gå bort på egenhånd, så må du fysisk fjerne dem. Allrengjøringsmidler gjøre lite for å rikke den smeltet voks. Heldigvis kan en billig husholdning element fjerne fargestifter samt eventuelle dvelende rester fra innsiden av tørketrommelen.

Bruksanvisning


•  Påfør vann-fortrenge spray til en ren klut og tørk av smeltet fargestifter. Legg til mer spray på kluten og fortsett tørke før du har fjernet den voksaktig rester.

•  Bruk en plast maling skrape til å skrape herdet stift av innsiden av tørketrommelen. Tørk av rester av tørketrommelen, med en ren klut fuktet med vann-fortrenge spray.

•  Tørk av vann fortrenger spray av tørketrommelen, med en ren klut dyppet i kaldt vann. Kaste flere fuktige kluter inne i tørketrommelen og tørkes i tørketrommel på lav varme for å fullføre rengjøring av tørketrommelen.

Tips og advarsler


  • Forhindre fargestifter fra smeltende i tørketrommelen ved å alltid sjekke lommene før du legger plaggene i vaskemaskinen eller tørketrommelen.