Hovudside

Japansk biller og Weeping Cherry Tree

by Walther

Japansk biller og Weeping Cherry Tree

Den gråtende kirsebærtre, ellers kjent som den gråtende higan kirsebær (Prunus subhirtella), produserer lys rosa blomster for omtrent en uke før bladene dukker opp på sin pisk-lignende grener. Hvis japansk biller søke disse bladene, vil de vises i juni.

Betydning


En japansk bille infestation er et betydelig problem for en gråtende kirsebærtre, som er trunk boremaskiner og trunk cankers. Hvis japansk biller begynner å hjemsøke din gråt kirsebærtre, forventer at de skal være et problem for ca seks uker, som begynner på forsommeren.

Effekter


Japansk biller lever av den gråtende kirsebær treets blader og foretrekker trær i solrike steder. De samles på de høyere grener, snu bladene brune og spise dem til bare en Lacy mønster av årer restene.

Identifikasjon


Billene er 1/2 tommer i lengde, med ovale, metalliske grønne kropper. Hvite flekker langs kroppen er klumper av hvite hår. De gjør en summende lyd når de flyr.

Forebygging / løsning


Å avverge japansk biller, kan du bruke et insektmiddel med pyretroider i to til tre uker med beskyttelse, eller carbaryl for en til to uker med beskyttelse. Produkter med Neem eller pyretrin kan også anvendes, men de gir bare tre til fire dager for beskyttelse.

Advarsel


The University of Kentucky College of Agriculture gjennomført en studie for å se på effekten av japanske bille feller. De fant at fellene gjør tiltrekke biller, men ikke ta dem effektivt. Plantene langs biller 'flygebane og i nærhet til felle lider i stedet.