Hovudside

Ove Glove Oven Mitt Vaskeinstruksjoner

by Walther

Ove Glove Oven Mitt Vaskeinstruksjoner

Den Ove Glove er en ovn mitt som er laget for å passe som hånd i hanske. Den har en Kevlar og Nomex ytre fôr og tåler temperaturer opp til 540 grader Fahrenheit. Mens Ove Glove er praktisk i at det kan brukes på begge hender og øker finger fingerferdighet når du fjerner varme elementer fra ovnen eller komfyren toppen, kan det bli skitne akkurat som alle andre ovn mitt eller gryteklut. Du kan vaske din Ove Glove med rengjøringsmidler du kanskje allerede har hjemme.

Bruksanvisning


•  Spot behandle alvorlige flekker på din Ove Glove. Å få øye behandle, DAB en forvask flekkfjerner over flekken og la det sitte på flekken i flere minutter. Den faktiske tiden vil variere avhengig av hvilken type forvask flekkfjerner du bruker, så følg alltid etiketten instruksjonene for flekkfjerner.

•  Vask din Ove Glove i vaskemaskinen eller for hånd. Uansett hvilken metode du velger, sørg for å bruke varmt vann og en generell vaskemiddel. Ikke bruk et vaskemiddel med klor, og ikke bruke tøymykner, som enten kan skade den beskyttende ytre slimhinnen i hanske.

•  Fjern Ove Glove fra vaskemaskinen eller oppvask bøtte og vri den ut for å fjerne overflødig vann.

•  Plasser Ove Glove på et flatt underlag og la det lufttørke.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk 'Ove' hanske til den er helt tørr.