Hovudside

Hvordan sikre svømmehaller

by Walther

Hvordan sikre svømmehaller

Den amerikanske Consumer Product and Safety Commission sier den beste måten å sikre et svømmebasseng er å legge lag med beskyttelse. Fordi et svømmebasseng er et så attraktivt fare for barn, særlig de under 5 år, ita € ™ s viktig at så mange sikkerhetsfunksjoner som mulig være på plass rundt og i bassenget. For eksempel, hvis bassenget har en gammel, flat-stil avløpssluk erstatte det med et kuppelformet renne dekning som er mindre sannsynlighet for å forårsake et vakuum dersom noen kommer i kontakt med det.

Bruksanvisning


•  Hold svømmebasseng sikkerhetsutstyr på plass til enhver tid. Dette inkluderer US Coast Guard-godkjent flyteutstyr og en lang stang med en krok på enden. Fjern alle leker fra bassengområdet når bassenget ikke er i bruk, slik at de dona € ™ t friste barn til å gå ut i bassenget.

•  Sett opp et svømmebasseng gjerde. I de fleste kommuner, ita € ™ s loven. CPSC anbefaler at gjerdet være minst 4 meter høy. Noen byer og tettsteder krever gjerder så høyt som 6 fot. Still gjerdet slik at de loddrette stolper er for smale for et barn å få hodet gjennom. Sette vertikale tverrforbindelser på poola € ™ s side av gjerdet. Velg et gjerde type som doesnâ € ™ t la barn få en finger-, hånd- eller toe-hold i gjerdemateriale å klatre på.

•  oppføre en selvlåsende, selvlukkende svømmebasseng gate i svømmebassenget gjerdet. Sett låsemekanismen høy nok til at et barn canâ € ™ t nå det. Hvis porten ISNA € ™ t svært høy, sett i låsen på poola € ™ s side. Hold avstand mellom gate og dets støtte Innlegg begrense nok at et barn canâ € ™ t komme gjennom.

•  Fest et basseng alarm til gjerdet. Dette er spesielt viktig hvis en av portene til bassenget er en dør fra huset. Angi alarmen høy nok til at barn canâ € ™ t slå den av. Kjøpe en alarm som lyder innen 7 sekunder av døråpningen og det høres i minst 30 sekunder på 85 desibel. Bassenget alarm kan ha en deaktivering at voksne kan bruke når de passerer gjennom døren. Hvis bassenget er et innendørs svømmebasseng, bør alarmen være på utsiden av døren.

•  Bruk et svømmebasseng cover på svømmebassenget når ita € ™ s ikke er i bruk. Bassenger med fossefall og andre vann funksjoner kan være vanskelig å gjerde, og et overbygg er en alternativ form for svømmebassenget sikkerhet. Installere svømmebasseng cover slik at ita € ™ s stramt nok til å holde barna ut av vannet hvis de får på omslaget.