Hovudside

Hvordan ta vare på Solsikker innendørs

by Walther

Solsikker er en veldig tradisjonell sommer blomst. De er ekstremt slående og kommer i en rekke størrelser. Solsikker er en flott blomst til å vokse siden de er ikke bare vakre å se på, men også produsere en rekke smakfulle solsikkefrø. De fleste tror solsikker kan bare dyrkes utenfor, men dette er ikke sant. Hvis du vet hvordan du skal ta vare på solsikker innendørs, kan du dyrke dem inne. De er en av de enkleste blomster å ta vare på. Følgende trinn vil gi deg alle detaljene som trengs. Les videre for å lære å ta vare på solsikker innendørs.

Bruksanvisning


•  Finn de beste innendørs plassering for dine solsikker. Den viktigste delen av voksende solsikker er å ta vare på deres behov for fullt søndag. Dette betyr at du er pålagt å ha et sted inni som er sol hele dagen (eller i det minste det meste av dagen). De kalles "sol" blomster for en god grunn. De trenger mye sol for å blomstre. Solsikker vil naturligvis møte i øst - husk dette tipset når du skal på et innendørs sted for dem.

•  være nok plass til dine solsikker. Det er viktig å levere din innendørs solsikke med god plass til å vokse. Siden du ikke plante dem utenfor, må du gi dem en ekstra stor pott å la sine røtter til å spre seg. Jo større potten, jo bedre vil det være for din innendørs solsikke. Det er best å bare plante en frøplante per potten for å tillate tilstrekkelig plass. Hvis du plante dem fra frø, kan du legge til et par solsikkefrø og deretter transplantere noen ekstra de som vokser.

•  Forsyning overlegen jord for dine solsikker. De fleste solsikker vil vokse i noen grunnforhold, men hvorfor ikke gi dem det beste? Du kan bruke premium jord som vil ha gjødsel blandet i. Disse typer jord vil frigjøre næringsstoffer som er nyttig for din voksende solsikker. Du kan også bruke mer organiske forbindelser, hvis du foretrekker å holde seg unna gjødsel. Plassere mulch på toppen av jord for å holde det fuktig.

•  Gi dem nok vann. Solsikker krever svært lite vann, når de vokser. Frø og frøplanter bør holdes fuktig hele tiden skjønt. Det er nok bedre å bruke enten destillert eller regn vann i stedet for vann fra springen, siden det kan være kjemikalier i vannet som ikke er bra for dine solsikker.