Hovudside

Spørsmål å stille når leie en bolig

by Walther

Så youâ € ™ har funnet et flott hjem i rubrikkannonser som er til leie. Beløpet høres rettferdig, og du er klar til å hoppe på den. Ikke hopp for fort! Samle informasjon nå kan spare deg bryet senere.

Bruksanvisning


•  Du vet sikkert hvor mye den månedlige husleien er, og hvor mye depositum kreves ved å lese annonsen. Spør hjem eieren hvis de krever den siste montha € ™ s leie på forhånd også. Noen vil kreve det, mens andre kan være villig til å stole på at du wonâ € ™ t flytte ut på grunn dem for den siste måneden.

•  Be hjem eieren hvor gammel ovn, klimaanlegget og varmtvannsbereder er, og om de har blitt betjent i det siste. Du bør også finne ut om hjemme Eieren har hatt kanal rengjøres. Støvmidd og allergener kan bli et problem hvis det Hasna € ™ t.

•  Den hus kan også forsyne deg med en utskrift av verktøyet bruk, men de wonâ € ™ t med mindre du spør. Dette hjemmet kan se fantastisk, men kan være svært vanskelig å varme eller kjølig. Hvis du betaler regningen, kan du finne dette hjem utilities er høyere enn du har råd til.

•  Hvis boligen du leier har et verksted med den, finne ut om du kan plante blomster, busker eller muligens en liten hage. Spør om du er pålagt å klippe plenen eller hvis det er inkludert i leien av hjemmet.

•  Sjekk inn hva naboene er like. Er det barn som bor i nærheten av? Hvis du har barn, € theyâ ™ ll ha noen å leke med. Hvis du dona € ™ t har barn, kan en bråkete nabolag ikke passer deg. Hvis personen leier hjem ikke kan fortelle deg, snakke med naboer og spørre om de andre menneskene som bor i nærheten.

•  Kan du male veggene? Du har kanskje en annen smak i innredning enn utleier. Spør om du kan male veggene, eller om de ville muligens kjøpe maling. Noen eiere vil være enige om å kjøpe maling etter at du har bodd i deres utleie hjem i flere år.

•  Er dette en langsiktig leieavtale eller en måned til måned alternativ? Dersom utleier er bare ønsker en måned til måned alternativ å leie hjem de kan be deg om å flytte når som helst. Har de noen planer om å selge denne eiendommen? Be om at du først bli gitt alternativet, i tilfelle de bestemmer seg for å selge huset senere,

Tips og advarsler


  • Regler på innskudd og første-og-siste-måneds husleie varierer etter by, fylke og stat, forskning reglene i ditt område før du søker etter en leie.