Hovudside

Informasjon Installasjon over bakken Oval Pool

by Walther

Informasjon Installasjon over bakken Oval Pool

Mange mennesker har alltid drømt om å ha et basseng i bakgården, men noen av dem som ønsker å være pool eiere har blitt motet av den høye kostnaden ved å installere en i bakken basseng. Installere enda et lite basseng i bakken kan koste titusenvis av dollar og krever måneder med arbeid, å sette den aktuelle Oppussing utenfor rekkevidden av mange huseiere. Installere en over bakken pool kan være et rimelig alternativ, men det er viktig å gjøre de riktige forberedelsene.

Berede grunnen


Hvis du tenker på å sette opp en oval over bakken svømmebassenget, er den mest kritiske ting å huske på at grunnen der bassenget er å sitte må være helt i vater. Selv en liten ufullkommenhet i nivået av bakken kan føre til bassenget til å synke. Dette sagging kan være farlig, forårsaker bassenget bli ustabil. Og selv om det ikke er noen fare, sagging i en retning kan forårsake strukturelle problemer med bassenget over tid og kortere levetid.

Med mindre bassenget du har tenkt å oppføre er svært liten, kan det ikke være mulig for deg å flate bakken på egen hånd. Ringer i en utgravning selskap til nivå bakken er en god ide hvis du skal installere et basseng. Hvis du betaler for pool installasjon, bør tilberedning av bakken være en del av tjenesten. Hvis ikke, sørg for å kontakte en god utgraving selskapet å ha bakken flatet riktig.

Kjenner lovene


En annen viktig faktor når du installerer en over bakken pool, eller noen form for pool for den saks skyld, er loven i ditt område. Lovene som styrer svømmebasseng sikkerhet vil variere fra sted til sted, så er det viktig å undersøke lovene i din egen by før du begynner å bygge din svømmebasseng. Noen byer vil ikke kreve et gjerde rundt selv de største over bakken eller i bakken basseng, mens andre lover er så strenge at et gjerde er nødvendig selv rundt en liten blow-up pool.

Selv om et gjerde ikke er lovpålagt, er det en god idé å bygge et solid gjerde rundt din nye svømmebassenget. Du kan innlemme utformingen av gjerdet i den generelle design av din bakgård, noe som gjør bassenget og gjerdet en integrert del av landskapet design.

Dress it Up


Når du installerer den nye ovale svømmebassenget, er det viktig å sørge for at nye tillegg til din bakgård en integrert del av det samlede hjem design. De beste biljard design ta hele landskapet i betraktning, og kle opp din nye bassenget er en utmerket måte å gjøre hjemmet ditt ser sitt beste. Svømmebassenget skal se ut som en naturlig del av ditt hjem og ikke som en siste øyeblikk add-on.

En av de beste tingene du kan gjøre for å gjøre din over bakken pool se sitt beste er å legge naturlige grøntområder til bassenget beskyttende gjerde. Et basseng gjerde kan være en vakker tillegg til din bakgård - eller et stygt - avhengig av hvordan du kle den opp. Kle opp din pool gjerde med klatring vinstokker er en utmerket måte å gjøre det ser ut som en del av landskapet. Du kan også legge til potteplanter og palmer til dekket rundt bassenget - dette vil skape et tropisk utseende for bassenget og gir et innbydende miljø for alle som besøker det nye bassenget.