Hovudside

Hva Kjemikalier å bruke til å holde bassenget Water Clear

by Walther

Holde svømmebasseng full av klart vann krever en hårfin balanse mellom det kjemiske innholdet i bassenget. Avhengig av hvilke problemer du har med din vann, er det sannsynligvis en eller flere kjemikalier som ikke er til stede i riktig nivå i bassenget. Innhenting gode sanitære forhold og pH-nivåer samt drepe alger vil trolig resultere i krystallklart vann.

Algaecide


Bruk algaecide i doseringsmengder anbefalt av produsenten for å ødelegge alger hvis din pool vann har en grønnlig farge på den, så det er sannsynlig at tilstedeværelsen av alger hindrer din bassengvannet fra å være klart. Ikke legg til mer enn den anbefalte dosen til bassengvannet, selv om alger problemet er alvorlig. Det kan ta lengre tid å rydde opp det grønne vannet hvis ditt tilfelle er spesielt ille, men å legge for mye algaecide vil bare vannet tåkete eller gjøre det skummende og skape et nytt problem som vil kreve at du la algaecide nivåer slipp. Dette kan føre til en annen algeangrep, og du vil være å starte helt på nytt.

Klor


Sjokkere bassenget ved brining klorinnholdet opp til 10 deler per million. Du vil sannsynligvis måtte vente flere dager for nivået til å falle tilbake til akseptable svømme nivåer, vanligvis rundt 1,5 deler per million. Bruk denne metoden når skummende, overskyet eller alger farget vann blir et problem, ifølge PoolAndSpa.com.

Super-klorering, også kjent som "sjokkerende", er tillegg av en ekstra stor dose av klor i et basseng for sanitære formål. Dette sjokk av klor vil ofte kvitt pool av alger og kan ødelegge andre forurensninger som er clouding bassenget.

Balance Your pH


Hold pH-nivå mellom 7,0 og 7,6 på testing kit. Sjekk det daglig for å sikre riktig balanse. En ubalanse i pH-nivået i bassenget kan noen ganger føre til at vannet være overskyet. PH-verdien angir surheten i vannet. Feilaktig balanse vil resultere i vann som er ubehagelig for øynene, og det vil ikke tillate klor for å gjøre jobben sin optimalt, ifølge Poolwizard.net.

Bruke saltsyre funnet på et basseng forsyning butikken for å senke pH og bruke soda eller natriumkarbonat å heve en lav pH-nivå.

Clarifier


Når bassenget er fortsatt uklar tross alt forsøker å behandle bassenget, og du vet at dine klor og pH-verdier er i riktig område, deretter en klare kan bidra til å løse problemet.

Grumsete vann i en kjemisk balansert bassenget er vanligvis et resultat av små biter av rusk som er for små for filteret for å fange. Legg et klare å forårsake disse små partiklene til å klumpe seg sammen og bli større slik at filteret vil hente dem på vei med og eliminere uklarhet i vannet.