Hovudside

Hvordan å beskjære en Dwarf Weeping Willow Tree

by Walther

Hvordan å beskjære en Dwarf Weeping Willow Tree

Dverg gråtende selje, kjent som purpleosier selje eller botanisk som Rødpil Pendula, er lite tre brukt som et eksemplar dekorativ i landskapet. Anlegget er en busk podet på full-size willow root lager for å skape en dverg standard tre form som når bare 5 til 10 meter høye med en 4-fots spredning ved forfall. Dette gir gartnere kort på plass en sjanse for en dramatisk gråtende treet. De lange, hengende greiner har lilla-rød bark og smale blader med en grønn-blått skjær. Treet krever ikke beskjæring å beholde sin generelle form, men noe vedlikehold kan være nødvendig for treet helse.

Bruksanvisning


•  Skjær noen døde, syke, ødelagte eller på annen måte skadet grener og kvister ned til kronen, bare noen få inches over toppen av stammen. Nye lange skuddene vil utvikle seg til å ta deres plass.

•  Beskjær vekk opptil en tredel av de største grenene for å redusere spredningen og tetthet av kalesjen, hvis ønskelig. Velg grener, jevnt fordelt i trekronene, som er den tykkeste i diameter og den lengste. Sever hvert ned til kronen bare en tomme eller så over hvor de vokser fra toppen av stammen.

•  Trim terminal tips av gråtende grener, slik at de ikke kommer i direkte kontakt med, men bare dingle over, jordoverflaten under. Når grenene berører bakken det skaper en motorvei for insekter og sykdom, så en minimumsavstand på noen få inches er best.

•  Gi treet en mer skreddersydd og stelt utseende ved å klippe alle avdelings tips nivå rundt treet langs nedre kant av kalesjen.

Tips og advarsler


  • Bruk beskjæringssaks til på grener mindre enn 1/2 tomme i diameter, en fintannet beskjæring så på tre større enn 1/2 tomme i diameter og lang blad beskjæringssakser å kutte flere avdelings tips for eksempel når du trimme skjørt av gråtende baldakin.