Hovudside

Gjør-det-selv Wireless Security Systems

by Walther

Gjør-det-selv Wireless Security Systems

Formålet med husholdnings sikkerhet er å gi trygghet til innbyggerne at en inntrenger ikke vil være i stand til å gå inn i lokalene uten å bli oppdaget. En gjør-det-selv trådløs sikkerhet system utnytter trådløs sikkerhet kits som kan endres for å passe dine behov. Disse pakkene kan kjøpes i en elektronikkbutikk eller en hobby butikk. Ved å gi overvåking av din bolig mens du er hjemme, vil du være forberedt på å håndtere en situasjon bør det skje. Ingen spesielle elektroniske ferdigheter eller verktøy vil være nødvendig for å sette opp din DIY trådløse hjem sikkerhetssystem.

Bruksanvisning


•  Stå et trådløst videokamera på et bord eller en stol ved siden av hver inngangen til ditt hjem. Koble strømforsyningen av det trådløse videokameraet til et strømuttak for pågående makt. Rotere kameraet slik at linsen peker mot inngangen.

•  Plasser den trådløse videomottaker ved siden av en TV på soverommet eller den. Koble strømledningen til mottakeren i en stikkontakt for strøm. Sett den ene enden av en S-videokabelen inn i S-video-utgang på mottakeren. Sett den andre enden av S-videokabelen inn i en S-video-inngang på TV-en.

•  Slå på TV-en med sin fjernkontroll. Trykk på "Meny" -knappen. Velg S-video-inngang fra "Input" -menyen i "System innstillinger." Velg en kilde-knappen på fjernkontrollen for å fortelle TVen til å vise videosignal fra mottakeren. Trykk "Meny" for å avslutte de eksterne innstillingene.

•  Trykk på kildeknappen på fjernkontrollen som er designet for den trådløse videomottaker. Velg ett av de trådløse videokameraer med valgbryteren eller trykknapp på videomottaker kontrollpanel for å se bildet fra kameraet.