Hovudside

Hva ville føre til Cold Water Kraner til har varmt vann?

by Walther

Hva ville føre til Cold Water Kraner til har varmt vann?

Varmt vann og kaldt vann kjøres fra samme tut i kranen. Men noen ganger når du slår på håndtaket på den kalde siden, kommer varmt vann ut, og vice versa. Dette kan ikke være et kritisk problem hvis du i det minste få varmt vann når du trenger det, men det kan være et tegn på et problem med kranen sin patron.

Blekkpatron problemer


Patronen er ventilen inne i kranen som regulerer mengden av vann som strømmer ut av kranen, og temperaturen av det vann. Hver kassett har viker for varmt og kaldt vann. Når håndtaket svinger, justerer det viker så enten alle varmt, alt kaldt eller en blanding av begge kommer ut av kranen. Hvis kassetten er skadet, eller ikke stilt opp på riktig måte, vil du ikke får riktig temperatur vann. Noen ganger varmt vann kommer ut når det er kaldt er ment å strømme, f.eks. For å løse problemet, slå av kranen vannforsyning under vasken, ta av håndtaket og skifte ut patronen.

Forsyningslinjer Crossed


To forsyningslinjer mate vannet til tappekran - man leverer kaldt vann fra kaldtvannsrørene, og de andre forsyninger varmt vann fra varmtvannsrørene. Hvis ved en tilfeldighet, koblet du varmtvannsrøret til kaldtvannsinntaket på kranen, vil du motta varmt vann når du bruker kaldt vann håndtaket. Hvis dette er årsaken til at kaldt vann rennende varmt, vil du også få kaldt vann når du slår på varmt vann håndtaket.

Fikse Crossed forsyningslinjer


Å fikse et sett med kryssede forsyningslinjer, du bare bytte linjene. Før du gjør det, derimot, må du slå av vannet under vasken. Stenge begge ventiler på vannrørene ved å rotere ventilen håndterer klokken til de ikke lenger snu. Skru kontaktene på vannrørene, bytte kontaktene til de andre rørene og skru hver enkelt. Din varmtvannsrøret nå skal levere varmt vann side av kranen, og kaldtvannsrøret skal levere den kalde siden.

Varme og kalde Rør Crossed


Mindre sannsynlig, men en mulighet likevel, er en mixup i ditt hjem avløp situasjon. Ditt hjem kan ha varmtvannsrøret på høyre side, i stedet for til venstre, hvor det vanligvis er. Den som installerte kranen koblet riktig slange til riktig side av kranen, men klarte ikke å innse at slangen ble forsyne varmt vann. For å finne ut om dette er problemet, plasserer du fingeren på røret på høyre side - det vil si røret leverer det kalde vannet siden av kranen. Hvis det er varmt, rørene er på feil side. Bare slå forsyningsslanger.