Hovudside

Hvordan vet jeg om Isolasjon er skitten eller Moldy

by Walther

Hvordan vet jeg om Isolasjon er skitten eller Moldy

Hvis du har et loft i huset som er dekket i ark med glassfiber isolasjon, så du lurer kanskje på hvordan du kan fortelle om din isolasjon er skittent eller mugne. Skitt og mugg kan forholde seg til i glassfiberarmert plast. Skitt som kan feste til din isolasjon inneholder støv, skitt fra uteluften som ikke blir filtrert godt og skitt fra byggeaktivitet i ditt hjem. Fukt kan føre til mugg å vokse på glassfiber isolasjon.

Bruksanvisning


•  Ta på vernebriller og en maske for å dekke nese og munn. Disse elementene bidrar til å beskytte dine øyne, nese og munn mot skadelige skitt, rusk og mugg.

•  Sett på en hodelykt og slå på lampen. Dette vil frigjøre hendene for å inspisere isolasjon. Hvis du ikke har en hodelykt, og slå på en lommelykt.

•  Legg et forstørrelsesglass i nærheten av isolasjon for å observere partikler eller muggsporer som kan være forming på isolasjonsplater. Tas hensyn til alle brun, svart, grønn, rosa, oransje eller gule partikler. Isolasjonsplater er en farge som hvit, noe som vil gjøre det skitt og mugg lett å få øye på. Misfarging av isolasjonsplater kan indikere tilstedeværelse av smuss, skitt og mugg.

•  Unngå å ta partiklene. Mugg og skitt kan lett irritere dine øyne, nese og svelg. Hvis du føler at du må ta på overflaten, ha et par plasthansker og kaste dem bort umiddelbart etter inspeksjon isolasjonen. Tas hensyn til alle fuktighet, da dette kan føre til mugg å danne og spredning på isolasjon.