Hovudside

Doberman Security vanndetektor Alarm Instruksjoner

by Walther

Doberman sikkerhet vanndetektor alarm beskytter et hjem ved å informere sikkerhetssystemet når en vannlekkasje oppdages. Den trådløse natur detektoren gir mulighet for plassering der en potensiell lekkasje kan oppstå, for eksempel ved siden av en vannpipe i en kjeller eller nær rørdeler av en vaskemaskin. Sette opp Doberman er en grei prosedyre. Ingen hull må bores inn i vegger, og heller ikke må du gjøre noe fysisk endring til det området der Doberman er plassert.

Bruksanvisning


•  Vri Doberman sikkerhet vanndetektor alarm over og fjern batterilokket. Sett inn to nye batterier i batterirommet og lukk lokket.

•  Fjern papiret backing fra baksiden av Doberman. Plasser Doberman mot en vegg, hvis overvåking mot lekkasjer i en kjeller, eller mot en vaskemaskin, hvis overvåking mot lekkasjer av beslag som gir vann til maskinen. Trykk på Doberman mot veggen eller objekt til å følge det opp til overflaten.

•  Trekk sonden til å utvide sin ledninger festet til Doberman. Plasser tuppen av sonden mot gulvet slik at en eventuell vannlekkasje som oppstår vil berøre spissen. Om nødvendig, tape sonden til gulvet med maskeringstape.

•  Kontroller at LED på Doberman er glødende en solid grønn før du fortsetter. Hvis ikke, sjekk plassering av batteriene i batterirommet.

•  Trykk på den røde "Test / Reset" knappen en gang for å teste Doberman sikkerhet vanndetektor alarm. Trykk på knappen og hold den i gang alarmen går å tilbake detektoren.