Hovudside

Slik fjerner Gum fra en skjorte

by Walther

I denne artikkelen vil du lære en enkel måte å fjerne tyggegummi fra skjorta uten å ødelegge den. Foreldre vil finne denne artikkelen spesielt nyttig siden ungene elsker å leke med deres tyggegummi.

Bruksanvisning


Slik fjerner Gum fra en skjorte


•  Etter å ha fjernet skjorte sted den i fryseren. Dette vil bidra til å herde gummien, slik at den ikke lenger er klebrig. Du må forlate skjorten i fryseren i flere timer for å la tyggis for å få så hardt som mulig.

•  Når tannkjøttet har blitt vanskelig å fjerne det fra fryseren og bruke en smør kniv fra kjøkkenet for å fjerne tyggegummi fra skjorta. Med taggete kant lirke tyggegummi fra skjorta. I de fleste tilfeller vil det gå av med litt kraft.

3 så gummien begynner å varme opp til romtemperatur vil det begynne å bli klebrig og vanskeligere å håndtere så bruke et stykke is for å holde gummien kaldt. Dette vil også hjelpe til med fjerning av noen brikker som fortsatt satt fast i klærne etter at du har fullført trinn 2.

Tips og advarsler


  • Noen produsenter utvikler tannkjøtt som ikke stokk. Hold på utkikk etter disse produktene.
  • Når du bruker smør kniv i trinn 2 bruk ekstrem forsiktighet. Hvis tannkjøttet lar løs og du aren € ™ t forberedt du kan lett miste grep om kniven. Også avhengig av stoffet av skjorten vil du ønsker å være veldig forsiktig med fjerningen ikke å rive eller skade klær.