Hovudside

Hvordan Kast lysstoffrør i Richmond, Kentucky

by Walther

Hvordan Kast lysstoffrør i Richmond, Kentucky

Kvikksølv funnet i en fluorescerende pære kan forurense ca 6000 liter drikkevann, ifølge lyspære Recycling hjemmeside. Forurensning kvikksølv kan gjøre vannet utrygt for mennesker og dyr forbruk. US Environmental Protection Agency (EPA) anbefaler trygg avhending av lysrør i passende hjelpemidler, for eksempel resirkuleringssentre, for å redusere utslipp av giftig kvikksølv i atmosfæren og vassdrag. Beboere i Richmond, Kentucky, har ressurser tilgjengelig for å hjelpe til med riktig disponering av lysstoffrør.

Bruksanvisning


•  Samle lysrør og fyll i plastposer for destruksjon. Et annet alternativ er å plassere pærene i det opprinnelige kjøpet boksen eller i spesielle bokser som tilbys av resirkuleringssentre.

•  Ta pærene til din nærmeste hjemme-forbedring butikken, om det vil akseptere og kast av pærene i henhold til statlige eller lokale retningslinjer. Kontakte hver respektive butikken for mer detaljert informasjon, inkludert spesifikke forberedelser instruksjoner for å bringe pærene til butikken.

•  Ta kontakt med Richmond / Madison County Recycling Center. Spørre om muligheter for å resirkulere lysstoffrør.

•  Bestill en pære resirkulering kit online. Selv om resirkulering Pakkene er en praktisk og sikker metode for avhending lysrør fra komfort til ditt eget hjem, er det et dyrere alternativ. Prøv andre ideer før du bruker denne ressursen.