Hovudside

Hva er en Resin Pool?

by Walther

I det siste, stål bassenger dominerte over bakken pool markedet. Det var ikke mye valg for din aboveground bassenget utenfor størrelse og kanskje utformingen av vinyl liner. Men som i 2011, har harpiks bassenger blitt mer populært med gjennomsnittet basseng shopper. Det er fordi en harpiks bassenget har flere klare fordeler i forhold til sine stål kolleger, men noen ulemper også.

Harpiks Definert


Produksjon og byggenæringen bruker harpiks på grunn av sin lave vedlikehold og forvitring evner. De fleste harpiks som brukes for fremstilling av plastmaterialer, slik som de over bakken bassenger er en syntetisk, kunstige forbindelsen. Harpiks, både naturlige og syntetiske, begynner i flytende tilstand, og blir deretter herdet og herdet. Noen pool fagfolk, er uenige om effekten av harpiks som materiale for svømmebasseng rammer og rekkverk.

Resin Pools


For å forstå harpiks-baserte bassenger er å forstå forskjellene enn en tradisjonell stålbasseng. Harpiks basseng rammer og basseng veggene er mer solid og strukturelt lyd enn stålbassenger. De er korrosjonsbestandig sammenlignet med stålvegger. Resin bassenger fortsette å se nye fordi de er motstandsdyktig mot flekker eller falming fra miljøet. Skifter deler i en harpiks basseng som et rekkverk eller basseng oppreist er relativt enklere å gjøre fordi det er færre skruer sammenlignet med stål basseng ramme med stålrekkverk.

Harpiks / stål Hybrid


Et annet valg når det gjelder å kjøpe et svømmebasseng er å velge en stålbassengveggen med en plastbasert rekkverk og basseng søyler. Dette er ideelt for folk som er opptatt av den manglende fleksibilitet i en harpiks basseng veggen i motsetning til en stålbasseng. De harpiks basseng rekkverk og søyler vil holde bassenget ser nye og rene. Rekkverk i stål har en tendens til flekken, fade og skrelle. Rekkverk kan bli rustne, spesielt under bassenget stigen base, men harpiks ruster ikke.

Ulemper


Stålprodukter har å gi til dem. De kan bøye og bøye med betingelsene for press og vekt. Harpiksen er et fast stoff og herdet forbindelse som har liten fleksibilitet. Over bakken bassenger med harpiks basseng deler klikker på plass, og ikke flytte. Hvis bassenget deler er satt under stress på noen måte de risikerer å sprekke. Vær som frysing eller ekstrem varme kan bidra til disse risikoene, samt grunnleggende svømmer bruk.