Hovudside

Hvit melkeaktige flekker på min Meyer sitron blader

by Walther

Hvit melkeaktige flekker på min Meyer sitron blader

Tilstedeværelsen av melke hvite flekker på bladene av en sitron treet indikerer ett av flere mulige soppsykdommer, inkludert pulveraktig mugg og ulike sopp blad spot sykdommer. Blad og fruktproduksjon påvirkes av tilstedeværelsen av pulveraktig mugg eller blad spot-sykdommer, og den generelle helsen til treet vil falle.

Leaf Spot Sykdommer og pulveraktig mugg


Begge blad spot sykdommer og pulveraktig mugg er forårsaket av sopp. Disse er spredt på en rekke måter, inkludert insekter som bladlus som bærer sykdommer med dem og sender dem til sitron treet som de beiter på bladene. Pulveraktig mugg trives i svært fuktig jord og stående vann og i varme, fuktige årstider. Soppsykdommer bruke treet som en vertsplanten og lever av det å produsere sporer.

Effekter


Melaktig hvite flekker som vises på bladene på treet er en av de synlige fysiske symptomer på soppsykdommer. Flekkene er ofte områder av sporeproduksjon som soppen sprer sporer til andre trær og deler av hagen. Som treet er angrepet av sopp, blir det ikke i stand til photo riktig som bladene blir drept. Dette kan føre til svak fruktproduksjon og til slutt treets død.

Kulturell kontroll


Omsorg for sitron treet voksende miljø for å gjøre soppskader mindre sannsynlig. Plante sitron treet i et område hvor det mottar full, for direkte sollys holde den sunn og redusere svak vekst, noe som er mer utsatt for sopp problemer. Hold jorden fri fra stillestående vann, noe som gir et sted for sopp å vokse. Plukk opp og fjern eventuelle falne blader, grener eller frukt fra rundt treet; disse fungere som potensielle verter for sopp som de råtne.

Soppmidler


Fungicider og beskjæring er viktig å kontrollere de hvite flekker på sitron treet blader. Knip av bladene som viser de hvite flekkene og fjerne dem. Beskjære grener som viser tegn på dieback, inkludert døde kvister og prematur blad tap. Påfør en soppdreper til treet for å hjelpe drepe av og kontrollere tilstedeværelsen av sporer på sitron treet; dette holder treet sunt og stopper sopp sprer seg.