Hovudside

Endre Color of Suede

by Walther

Endre Color of Suede

Det er ingenting som den komfort og stil av semsket skinn. Fuzzy, varme og slitesterke, mange elementer, inkludert jakker, sko og møbler, ser vakker når laget av semsket skinn. Et dyr skjul produkt, er semsket undersiden av lær polert glatt. Med tid og bruk, men det kan virke noe kjedelig og slitt. Fornye utseendet med en rengjøring og fargestoff jobb. Mens semsket kan være vanskelig å farge en annen farge, er det fortsatt mulig hvis du følger noen retningslinjer.

Bruksanvisning


•  Pensle semsket element for å fjerne skitt fra det og å heve semsket nap. Bruk en spesiell semsket pensel, som en wire børste kan skade materialet.

•  Sand elementet lett med meget fin-sandpapir, som følge av korn, hvis semsket er sammenfiltret og kjedelig.

•  Bland en gallon av varmt vann med to dråper Zalo eller vaskemiddel. Unngå å legge for mye såpe, da det kan legge igjen en rest på stoffet og ødelegge det. Nye semskede elementer kanskje ikke trenger rengjøring, noe som betyr at du kan farge elementet med en gang, men eldre elementer vil dra nytte av en grundig rengjøring.

•  Dip enten en tannbørste eller ren, myk klut i såpevann. Vri det meste av vannet ut, tørk av semsket skinn med redskapet i myke, sirkulære bevegelser. Skyll kluten eller tannbørste etter hvert slag og fortsette til semsket er ren. Blot semsket skinn med en tørr, myk klut for å fjerne overflødig vann, deretter la det lufttørke.

•  Påfør fargestoff til semsket skinn. Hell en svært liten mengde fargestoff på en myk, ren klut og tørk den på semsket skinn. Gni i en sirkulær bevegelse etter blotting slik at fargen både fungerer i korn og sprer seg ut. Noen fargestoffer beskjed om å enten bruke en ull dauber, som vil presse fargestoff mot stoffet, eller å børste dye på med et fargestoff børste bruke lange, jevne tak. Blot farget område med en frisk klut for å fjerne overflødig farge. Følg fargestoff produsentens foreslåtte programmet og være sikker på å spre fargestoff jevnt med noen prosedyre.

•  Pensle semsket skinn med semsket børste mens det fortsatt er fuktig og la det tørke i en time eller to. Pensle den igjen når den er tørr, hvis det er nødvendig. Rengjør penselen mellom programmer med varmt såpevann og la den tørke. Gjenta fargestoff søknad til semsket reflekterer ønsket nyanse.