Hovudside

Hjemmelaget Fly Repellents for Yard

by Walther

Hjemmelaget Fly Repellents for Yard

Hvis flyr i nabolaget elsker din plen og hage så mye som du gjør, er det ting du kan gjøre for å kjempe tilbake. Du kan bli kvitt fluer i din hage og gårdsplass uten å ty til kostbare og potensielt skadelige kjemikalier. Faktisk er mange av ingrediensene som trengs for å bli kvitt disse bakgård skadedyr er sannsynligvis allerede i ditt hjem.

Witch Hazel


Trollhassel kan være et svært effektivt fly frastøtende for rundt hjemmet. Å lage din egen naturlige fly frastøtende, fylle en sprayflaske tre fjerdedeler full av trollhassel, deretter legge til et par dråper peppermynteolje, tea tree olje eller lavendelolje. Spray områdene rundt huset der fluer liker å samle, inkludert på skjermer og rundt dører. Tåke plenen lett med spray for å avskrekke fluer og andre insekter.

Olje Blanding


Hvis du er plaget av fluer når du jobber i hagen din, sprøyting plantene med en blanding av vanlig matolje og flytende oppvaskmiddel kan være utrolig effektiv. Denne naturlige fly frastøtende fungerer ved å gi plantene en smak som fluer og andre insekter finne unappealing. For å gjøre dette naturlig fly spray, bland en kopp matolje, som rapsolje vegetabilsk olje med en spiseskje med flytende oppvaskmiddel. Deretter legger 2 1/2 ts. av at blandingen til en kopp vann, hell det i en sprøyte og tåke plantene dine.

Såpe Blanding


Fluer naturlig misliker smaken av såpe, og enkel oppvask såpe kan være ganske kraftig bug frastøtende. Å lage din egen fly frastøtende, rett og slett blande et par teskjeer av din favoritt flytende oppvaskmiddel i en liter vann. Bruk som ferdigblandet concoction å fylle en sprayflaske hver gang du går ut til hagen eller plen. Tåke plantene og gresset lett med blandingen for å holde fluene unna.

Hot Pepper Blanding


Fluer også misliker krydret smaker gress og planter. Du kan bruke dette faktum til din fordel ved å skape en naturlig fly frastøtende fra chilipepper og hvitløksfedd. Bare bland 1/2 kopp din favoritt hot peppers og 1/2 kopp hakkede hvitløkfedd. Tilsett chilipepper og hvitløk til to kopper vann og la det bratt. Hell frastøtende i en sprayflaske og bruke den til tåke plantene dine.