Hovudside

Salt-Pool Problemer

by Walther

Salt-Pool Problemer

En salt basseng bruker store mengder av bordsalt oppløst i bassenget vann for å lage klor som holder bassenget rent. Salinitet nivået av et salt bassenget er 3000 ppm, noe som er mindre salt enn i humane tårer.

Korrosjon


Salt er en etsende materiale og kan forkorte levetiden på basseng utstyr. De eldre saltvannssystemer krevde mer salt enn de nyere; de nyere de er mindre skadelig for utstyret enn de eldre.

Lav Klor


Hvis generatoren ikke fungerer som den skal, eller det ikke er nok salt i bassenget, vil det ikke være nok klor for å holde vannet rent. Vanligvis holder øye med elektrolysecellen for oppbygging og testing av saltinnholdet i vannet kan bidra til å unngå dette problemet.

Stabilisator


Siden saltvannsbassengene ikke bruker pakket klor for å rense bassenget, de ikke får cyanursyre, lagt en ingrediens for å pakket klor som stabiliserer klor og gjør det vare lenger. Hvis cyanursyre nivået er lavt, vil klor unnslippe bassenget raskere og generatoren blir nødt til å kjøre mer. Dette kan føre til at generatoren for å svikte for tidlig. Legge cyanursyre kan bidra til å bekjempe dette.