Hovudside

Hvordan bli kvitt of Human urin lukt

by Walther

Lukten av urin kan lett gjøre folk flest kvalm. Hvis du er potty training et lite barn eller arbeider med en utviklingsmessig forsinket person, kan du støte på det på en jevnlig basis. Du kan også kjøre inn i denne lukt på badet, spesielt hvis du har et hus fullt av unge gutter. Du vil sikkert være interessert i hvordan å bli kvitt denne lukten.

Bruksanvisning


Hvordan bli kvitt of Human urin lukt


•  Vær rask. Den beste måten å bli kvitt lukten av urin er å rense den opp raskt, før den går eller soaks inn i hva overflaten det skjer for å være på. Hvis du er pottetrening, må du sjekke barnet for ulykker regelmessig slik at de kan være raskt rettet opp. Hvis han har gjentatte ulykker i løpet av dagen, kan baby kluter ikke være nok til å eliminere lukten helt.

•  Endring og vaske ditt barns klær hvis det er dekket av urin. Fjern øyeblikkelig gjennomfuktede klær og vask det i vaskemaskinen med vaskemiddel så snart som mulig. Dersom plaggene har blitt dynket med urin i en lengre periode, suge dem i vaskemaskinen med vaskemiddel før du kjører syklusen. Hvis du ikke har umiddelbar tilgang til en vaskemaskin, plasserer de våte klærne i en pose som kan tettes eller bundet.

•  Bade barnet ditt. Gi barnet et bad med såpe og vann hvis han hadde en ulykke og har vært våt for en lengre periode.

•  Fjern lukt fra sofaen eller teppe. Hvis barnet ditt har en ulykke på teppet eller sofaen, vil du ønsker å suge den opp med et papirhåndkle så snart som mulig. Hell nok hydrogen peroxide på skitne området til tilstrekkelig dekke det. Hydrogen peroxide vil rense organisk stoff. Suge opp overflødig væske med et papirhåndkle. Det kan være lurt å følge opp ved å sprøyte området med en lukt-eliminere spray som Febreze.

•  Rengjør badet ditt regelmessig. Bruke et toalett bolle renere som Lysol Toilet Bowl Cleaner å rengjøre innsiden av bollen minst en gang i uken. La det trekke i ti minutter, deretter bruke en skrubb børste til å rengjøre innsiden av toalettet. Bruk en desinfiserende spray som Lysol å sprøyte setet på toalettet. Tørk den med et papirhåndkle. Mopp gulvet rundt toalettet to ganger i uken med en desinfiserende gulv renere.