Hovudside

Bleach som en Alger Remover

by Walther

Bleach som en Alger Remover

Et svømmebasseng eier konfrontert med skjemmende rotet alger i et basseng presenterer vil trenge å ta umiddelbare skritt for å eliminere den. De fleste pool eiere bruker ulike former for standard pool klor for å sjokkere, eller "superchlorinate," sine bassenger tilbake til god helse, og det er fint. Men hva mange pool eiere ikke vet er at blekemiddel kan også eliminere svømmebasseng alger.

Bleach Fjerning


Alger er mikroskopiske planteformer i ulike farger som kan forurense et basseng nesten over natten. Ved bruk av blekemiddel for å fjerne bassenget alger, vet at det tar omtrent en gallon å heve en 30.000 gallon bassengets klornivået til 2 deler per million (ppm). Derfor, alt fra 5 til mer enn 12 liter blekemiddel er pålagt å tilstrekkelig rense en alge-forurenset svømmebasseng. Også bruk av blekemiddel i et svømmebasseng for å eliminere alger presenterer flere spesielle problemer å forstå.

Bleach pH


Standard husholdning flytende blekemiddel har en høy pH som går fra 10 til 16, mens svømmebasseng pH bør være mellom 07.02 til 07.06. Legge blekemiddel til et svømmebasseng for å fjerne alger betyr også at du vil heve bassenget pH opp forbi 7.6 minst. Vær oppmerksom på at etter superchlorinating bassenget med blekemiddel, vil du også trenger å redusere sine pH-nivåer. Sikrer optimal svømmebasseng pH har en direkte effekt på videre pool klor effektivitet etter superchlorinating.

Lysfølsomhet


Klor i blekemiddel er følsomme for sterkt lys som alt klor er. Utendørs svømmebasseng er laget for å sole seg under mye sollys, så noen klor tilsettes er høyere risiko for spredning på grunn av at sollyset. Å gi klor i blekemiddel enhver anledning til å fjerne alger fra et basseng, hjelpe det unngå sollys, eller for å styrke klor effektivitet, bare sjokkere eller superchlorinate et svømmebasseng i skumringen eller om kvelden.

Superchlorination


Avhengig av hvor sterkt forurenset et svømmebasseng er, er 10 til 25 ppm av pool klor som kreves for å drepe av alle alger. Legg klor til et basseng sakte, og sikre at det er spredt over hele bassenget. Du kan legge blekemiddel gjennom svømmebassengets skimmer enhet, om ønskelig, som ville tillate filtreringsenheten for å spre den over bassenget. Ofte et par av blekemiddel superchlorination behandlinger er nødvendig å fjerne absolutt basseng alger.

Vannkjemi


Bruker noen form for klor, inkludert klor i blekemiddel, for å fjerne svømmebasseng alger vil kaste av en pool vann kjemi. På minimum, etter superchlorinating med blekemiddel for å fjerne bassenget alger, må du senke bassengets pH og stabilisere sin klor nivåer. Den mest vanlige kjemiske brukes til nedre basseng pH er saltsyre (MA), mens cyanursyre (CYA) blir brukt for å stabilisere klor. Legg både MA og CYA til et svømmebasseng strengt i samsvar med hver syre er pakken instruksjoner.