Hovudside

Typer Pool Liner Installasjoner

by Walther

Typer Pool Liner Installasjoner

Behandling et basseng med fliser som brukes individuelt og må være vann-bevis er dyrt og tidkrevende. Pool liners er et mer økonomisk valg, og de kan installeres raskere enn fliser. De er pute-lignende og glattere enn flis bassenger, er motstandsdyktig mot mugg og er rimeligere å vedlikeholde.

Funksjon


Liners forhindre lekkasje av vann fra bassenget og også gi en estetisk kvalitet til bassenget. I bakken bassenger må ha liners. I tillegg til et forbedret utseende, en liner øker også levetiden på en over bakken pool.

Typer


Pool liners kan være laget av plast eller vinyl. Syntetisk vinyl er produsert for å være spenstig og inkluderer ultrafiolette hemmere. Det har vanligvis en topcoat av akryl for å hindre falming fra sollys og basseng kjemikalier. Nettstedet, svømmebasseng Liners, indikerer at vinyl er et bedre valg enn plast og holder seg godt i løpet av vinteren. En overlapping liner er en som passer over kanten av bassenget. Denne type kan brukes på over bakken bassenger, men ikke i bakken bassenger, siden de ikke har noen felgen. Vinyl liners er tilgjengelig i en rekke mønstre og farger. Liners er valgt av måleren, eller tykkelse. De vanligvis varierer fra en tynnere 20 gauge til en tykkere 30 måler.

Komponenter


Det er andre komponenter av pool liners Foruten selve liners selv. Wall skum eller veggputer er plassert mellom liner og svømmebassenget, som gir en ekstra demping som også bidrar til å forebygge skader på liner fra veggene i bassenget. Bottom pads tilbyr også demping til bunnen av bassenget.

Dimensjonering


Presise målinger av bassenget er viktig i installasjonen av en i bakken basseng duken slik at den riktige størrelsen er montert. En liner som ikke passer ordentlig kan resultere i buler og tårer på grunn av krøller eller over-stretching.

Installasjon


Den riktig montert og plassert basseng duken er festet til gulvet og veggene i bassenget. Swimming Pool Liners bemerker at duken ikke skal ha bobler, buler og sprekker og at det er best å ha installert det av en profesjonell. Beaded vinyl liners installeres ved hjelp av et spor som er plassert inne i veggene på toppen av bassenget. Toppen av duken har et spor som klipp til sporet. Beaded liners ofte vare i ti år eller mer og krever minimalt vedlikehold. Overlapping liners er rimeligere enn beaded liners og er enklere å installere, men har færre farge og stil valg.