Hovudside

Slik installerer en automatisk Pool klorerings

by Walther

Slik installerer en automatisk Pool klorerings

Balansering kjemikaliene i bassenget tar tid, testing og tålmodighet. Mange skritt må gjentas flere ganger hver uke for å sikre vann sikkerhet og renslighet. Mange har slått til automatiske chlorinators å lage basseng vedlikehold enklere og raskere. Disse systemene holder klor pellets eller pinner og måler ut en dose av klor som vannet passerer gjennom systemet, bidra til å redusere tiden du bruker på å legge klor til bassenget.

Bruksanvisning


•  Slå av og koble alt basseng utstyr, slik som pumpe, filter og varmeapparat.

•  Søk etter vannlinjen som forlater siste del av utstyret i filtreringssystem. Vanligvis er dette filteret, men hvis du har en varmeovn, vil det være det siste del av utstyret før vannet re-entrer bassenget.

•  Fjern vannlinjen hvor den kommer inn i bassenget. For i bakken bassenger, dine vannledninger er trolig PVC, så fjerne linjen fra bassenget og bruke en baufil for å skjære et stykke av dette røret bort for å passe klorerer. Over bakken pool vannledninger er vanligvis fleksible plastslanger, så bruk en flat skrutrekker for å fjerne slangeklemme og løsne slangen.

•  Installer vannlinjen bare fjernet fra bassenget til inntak av klorerings.

•  Kjør slangen som følger med klorerings fra utløpet av klorerings til returventilen på bassenget. For i bakken bassenger med PVC, kjøre en ny rør fra utløpet til bassenget og fest endene med PVC lim.

•  Koble filtreringssystem igjen og slå den på. Justere ringe på klorerings å kontrollere mengden av klor lagt til bassenget i løpet av de neste dagene. Etter å ha testet vannet med et kit, hvis klor er under 1 del per million, bruke en høyere innstilling; hvis over 2 ppm, bruker du en lavere innstilling.