Hovudside

Hvordan lufttørke Klesvask i en leilighet

by Walther

Leilighet bolig har sine fordeler og sine ulemper, og en av de cons er nesten alltid spørsmålet om tøyet. Haling vaskerom til en venn eller slektning hus i helgen, søker sofaen for kvartaler for mynt-op maskin, og betale en ugudelig mengde å tørke tøyet bare å ha det komme ut fuktig igjen og igjen er irriterende. Så kanskje det er på tide å lufttørke. Les videre for å lære hvordan å lufte tørt tøy i en leilighet.

Bruksanvisning


•  Kom opp med en plan for angrep. Hvis du gjøre vaskeri en gang i uken og ikke gå gjennom klærne veldig fort, trenger du kanskje bare å lufttørke en last med klesvask i uken. Hvis du gjøre vaskeri en gang i måneden eller har barn, trenger du en mer organisert system med mindre du vil at tøyet skal ta over leiligheten.

•  Velg et sted. Vie en liten mengde av leiligheten din utelukkende for å la tøyet tørt, fortrinnsvis ved et vindu eller vifte. Sette det bort for selskapet, men på denne måten vil det være ute av veien, og vil ikke ta over alle tilgjengelige flater.

•  Kjøp en stående fold-up tørkestativ og parkere på terrassen, i badekaret, eller under en takvifte hvis du ikke har en masse klesvask til tørk på en gang. Det kommer til å ta ca 24 timer for å tørke, så sørg for at den ligger i et godt ventilert sted for å fremskynde prosessen.

•  Kjøp en flat tørkestativ med nivåer og netting for gensere og elementer som må legges flatt til tørk. Dette er også flott for tyngre elementer som tar lengre tid å tørke, så vel som små elementer som ikke vil lett henge på en vertikal tørkestativet.

•  Bruk den tidligere nevnte tørke accoutrement i tillegg til en faktisk hengende klær linje hvis du har mye klesvask. Du kan enkelt installere en fra vegg til vegg i leiligheten din, og det er enda bærbare alternativer hvis du ikke har lov til å lage hull i veggen.

Tips og advarsler


  • Bruk alltid rikelig med tøymykner i skyllesyklusen hvis du planlegger å luft tørke tøyet med mindre du vil at den skal stå opp av seg selv.
  • Hvis noe kommer ut stiv eller rynkete, spray det med en rynke releaser og la den tørke eller bust ut jern.
  • Plan på forhånd. Hvis du vet at du trenger noe i morgen tidlig, må du vaske det dagen før.