Hovudside

Hvor å Endre Sliding Closet Doors å doble dører

by Walther

Hvor å Endre Sliding Closet Doors å doble dører

Skyve skap dører er praktisk fordi de skyver å åpne og tar liten plass. Imidlertid dørene ikke helt åpen og tillate tilgang til bare halvparten av skapet på en gang. Hvis plassen er av mindre bekymring enn tilgang til elementer i skapet, endre dem til doble dører. Dette prosjektet tar ca en dag å fullføre og innebærer bare grunnleggende snekring ferdigheter og verktøy.

Bruksanvisning


•  Ta av skyvedørene ved å løfte dem opp og av sporene inne i skapet. Still dørene til side.

•  Skru skyve spor fra toppen av døren jamb og guidene på bunnen av skapet døråpning med en skrutrekker. Fjerne spor og guider.

•  Størrelse opp de riktige doble dører med å måle høyden og bredden på døråpningen med et målebånd. Finn to dører som passer til høyden og bredden av skapet ved hjelp av dimensjoner som måles.

•  Sett dørene inne i skapet døråpning og bruke shims til nivå og posisjonere døren ordentlig. Bruk et vater for å sikre at døren er rett på alle sider. Mark tre tilsvarende stillinger med en blyant langs dørkarmen og selve døren for å installere hengslene. Gjør man merke en fot fra toppen, en en fot fra bunnen og ett i sentrum av døren, på hver dør og side jamb.

•  Fjern hengselpinnene fra hengslene for å skille heng paneler. Montere den ene siden av hengselet til døren i hvert stillingen merket med en blyant i det foregående trinnet. Installere de tre hengsler på hver side av skapet døren jamb, ved hjelp av merkene du nettopp laget. Bruke skruer og en skrutrekker for å fullføre dette trinnet.

•  Flytt dørene i skapet døråpning. Matche hver hengsel og sett hengselbolten å henge på døren. Sjekk døren for nivå med et vater og juster som nødvendig for å fullføre installasjonen.