Hovudside

Den beste tiden å trimme Redbud Trees

by Walther

Den beste tiden å trimme Redbud Trees

Som en av de tidligste blomstrende prydtrær, er redbud en gunstig tillegg til noen landskapet. Det er kompakt, estetisk vakker, og blir ikke høyere enn 30 meter. Beskjæring er en viktig del av det å vokse en redbud treet, enten du er forme det eller beskjæring å oppmuntre blomstring.

Vinter


Den beste tiden å trimme noen døde, syke eller ødelagte greiner på Redbud trær er under senvinteren siden treet er sovende. Skjær bort eventuelle mindre kvister eller grener som har slått brun. Trimme bort noen skudd som har spiret fra bunnen område av stammen.

Sene våren / tidlig sommer


Å forme Redbud trær, er det viktig å gjøre omfattende beskjæring rett etter blomstringen er over og de blomstrer har falt av. Dette gjøres best i slutten av våren til tidlig sommer, alt fra april til mai oftest. Vurdere treets naturlige form, som vanligvis er en bred krone form. Trimme treet i ønsket form på denne tiden, med sikre beskjæring teknikker.

Beskjæring For "blødere" og Blight


Når Redbud trær har problemer, kan beskjæring bidra til å eliminere dem. "blødere" er Redbud trær (og noen blomstrende treet) som avgir mye saft. Hvis dette skjer med når du beskjære treet ditt i slutten av våren til tidlig sommer, og deretter bytte til å gjøre din regelmessig beskjæring under midten av sommeren. Dette vil bidra til å redusere mengden av saft som oser fra treet. Hvis treet møter Pærebrann, en vanlig sykdom blant Redbud trær, må du beskjære det berørte området. Hvis du ikke skjære vekk de syke lemmer riktig, kan det drepe hele treet. Sviske Pærebrann rammede områder i løpet av senvinteren.