Hovudside

Hvordan å vanne en Longan treet når det Flowers

by Walther

Hvordan å vanne en Longan treet når det Flowers

Longan trær er nært knyttet til de mer populære Litchi treet, med lignende historier og økende krav. Disse trærne - også kalt dragens øye trær - hagl fra det sørlige Kina, der de vokser i høye, kule høyder med noen frost hardførhet. Trærne vokser til 30 til 40 meter høy og bærer små brunhudede frukter. Longan trær vokser godt i subtropiske voksende soner 10 og 11, og krever spesifikk jord og vannforhold året rundt for å blomstre og bære frukt.

Bruksanvisning


•  Plant longan trær i rik, dyp jord for å tilfredsstille deres behov for rask drenering. Bruk en kombinasjon av rask drenering jord, sand leirjord og organisk kompost for planting, for å oppmuntre både drenering og fuktighet oppbevaring. Longan trær vil ikke blomstre eller bære frukt hvis de vokser i tykk eller vannmettet jord.

•  Skyll longan trær med 2 til 3 inches av vann i uken i løpet av våren og sommeren. Longan trær trenger konsekvent fuktighet under blomstring og høstsesonger.

•  Reduser vanning til 1 cm per uke etter høsting og gjennom vinteren, for å redusere overdreven løvverk vekst og oppmuntre vårblomstrende. Longan trær er tolerant for tørke og vil klare seg med begrenset eller ingen vann på denne tiden.