Hovudside

Hvordan holde skjorteermer Fra Shrinking

by Walther

Hvordan holde skjorteermer Fra Shrinking

Hvis du ikke tar skikkelig vare på klærne, så oddsen er, hvert plagg du putter inn i vask kan bli ødelagt. For å forhindre at klær fra å bli ødelagt, må du alltid følge vaskeanvisningen. Et vanlig problem med skjorter krymper. Når skjorten krymper, kan du fortsatt kunne knapp den og putt den i, men hvis de skjorteermer har krympet også, så plagget kan ikke lenger være slitesterk.

Bruksanvisning


•  Les etiketten på skjorten før du gjør noe annet. Vaskeanvisningen vil fortelle deg hva som er trygt og hva som ikke er trygt for stoffet.

•  Hand-vaske ømfintlige plagg i varmt vann og mild såpe. Gensere, for eksempel, er noen ganger bedre hånd vasket enn satt i vaskemaskinen, som kan skade den skjøre fibrene og forårsake ermene for å krympe.

•  Ta skjorte til renseri hvis etiketten sier "tørr bare ren." Ikke følger denne retningen kan føre til en krympet skjorte.

•  Hold skjorta ut av tørketrommelen. Henge den på en henger til tørk eller legg den flatt. Varmen fra tørketrommelen kan lett føre til at stoffet, inkludert ermene, å krympe.