Hovudside

Stoff Behandling for nye badehåndklær

by Walther

Stoff Behandling for nye badehåndklær

Håndklær varierer i pris, absorpsjonsevne og følelse. Når du har valgt nye håndklær det er viktige skritt du kan ta for å holde dem funksjonell så lenge som mulig.

Bringing Home New Håndklær


Nye håndklær bør alltid vaskes før første gangs bruk. Nye håndklær kan være uhygienisk grunn til å være over-behandlet eller falt på gulvet av kunder.

Nye håndklær kan også virke til å frastøte vann på grunn av belegget og tøymykner anvendes av produsenten. Det tar vanligvis noen få sykluser i vask før malingen er fjernet, eller du kan blande en løsning av eddik, vaskemiddel, og Epsom salter for å fremskynde prosessen. Nye håndklær bør behandles for å hjelpe sett farge og fjerne urenheter.

Vaske Nye Håndklær


Les alltid etiketten som kommer festet til håndklær. Hvis det står ingen klor blekemiddel, så ikke bruk den. Blekemiddel kan svekke fibrene i håndklærne over tid, noe som gjør stoffet mindre absorberende.

I stedet, vaske nye håndklær med en kopp hvit eddik, 1/2 kopp vaskemiddel og varmt vann. Bruke Epsom salter for å bidra til å sette farge.

Håndkle Care


Hopp tøymykner. Selv om det kan gjøre dine håndklær LUN, kan det faktisk føre til en tynn film som reduserer stoffets oppsugingsevne.

Hvis håndklær pilling bruke en lo roller eller tape for å bidra til å fjerne fuzz.