Hovudside

Hvordan Test Solar Recharge Ni-Cad batterier

by Walther

Hvordan Test Solar Recharge Ni-Cad batterier

Ni-Cad batterier er laget av vekslende plater av stål som er belagt med nikkel eller kadmium med et lag av kaliumhydroksyd-fuktet plast i mellom. Disse batteriene er funnet ofte i solar enheter som verftet lys fordi de belaste lett, opprettholde en nær konstant spenning til den er helt utladet og kan forbli konstant i ladetilstand uten skader. Testing solenergi lades Ni-Cad batterier kan bidra til å avgjøre om de går dårlig og må byttes.

Bruksanvisning


•  La dine Ni-Cad batterier for å lade i solen for en hel dag. Solcellepaneler som lade batteriene skal være i full sol det meste av dagen.

•  Slå på voltmeter og plassere den positive ledningen på den positive innlegg på batteriet og den negative ledningen på den negative innlegg på batteriet. Du må gjøre dette trinnet på slutten av dagen mens batteriene er fortsatt i full sol, men sola er nesten borte.

•  Kontroller utgangsspenning for batteriet som det viser på din voltmeter. Det bør leses meget nær den merkede spenning av batteriet. For eksempel, hvis batteriet er 1,2 volt måleren bør lese ca 1,2 volt.

•  Sett din solar belastet Ni-Cad batterier hvis du leser en spenning på mer enn 0,1 under batterienes merket spenning.

Tips og advarsler


  • Du kan også teste transformator i solcelle lades Ni-Cad batteri-baserte LED-lys. Man bør ha en spenning på 1,8 til 2,2 volt etter at ladningen passerer gjennom transformatoren.
  • Forsøk aldri å åpne en forseglet Ni-Cad batteri.