Hovudside

Bruker for Sevin Dust

by Walther

Bruker for Sevin Dust

Den ideelle skadedyrbekjempelse er trygt for barn og kjæledyr i hjemmet og verksted, raskt håndtere insekter. Sevin støv er en billig bredspektret plantevernmiddel fra Bayer som dreper mer enn 100 typer av bugs. Det er også ikke-giftig for ville fugler og eventuelle utilsiktede inhalasjoner er raskt eliminert fra kroppene til mennesker eller dyr.

Planteskadegjørere: Bladlus


Bladlus, eller plante lus, er små insekter som suger livet ut av dine hageplanter og utgjør en alvorlig problem for kommersielle landbruks dyrkere og skogs naturvernere. Bladlusangrep spres av bevingede kvinner som søker fersk mat kilder og transport av infiserte planter. Rammet grønnsaker som tomater eller blomster kan lide av blader og kronblader curling og visner. Planter er forkrøplet og frukt eller blomst sent. Bruk flere anvendelser av Sevin støv, ifølge paknings instruksjoner, å drepe bladlus i hagen din.

Plen Skadedyr: nightcrawlers, chinch Bugs og Beetle Grubs


Bugs som beiter på saft av dine gress forårsake symptomer som bare flekker eller gule og grønne flekker i solrike steder. Angrep av nightcrawlers, chinch bugs og bille grubs svare på ett program av Sevin. En annen behandling, omhandler to til tre uker senere med store antall av disse skadedyr. Etter en behandling, bør Nightcrawler bestander reduseres med en tredjedel. Gjenta behandlingen i løpet av våren, når været er varmt våkner opp feilene, for å redusere bestander med 70 prosent. Påfør Sevin etter regn eller vanning. Ikke klipp plenen eller vann det i to til tre dager etter påføring Sevin støv.

Pet og Mennesker Skadedyr: Lopper


Lopper er små bitende insekter med evnen til å hoppe fra vert til vert. Disse blodsugerne kan bære sykdommer som tyfus feber og parasitter som bendelorm. De også forårsake kløe og utslett fra allergiske reaksjoner til biter. Katt, hund, menneskelige eller rotte lopper kan ikke bli drept av bare klemme dem mellom fingrene. Disse solide skadedyr må være knust og brent, eller behandles med plantevernmidler som Sevin støv. Når du er inne i ditt hjem, disse skadedyr øker i antall, noe som krever gjentatte behandlinger med plantevernmidler for å fjerne alle de voksne og unhatched egg. Støv plantevernmiddel grundig inn i sprekker og hjørner i godt ventilerte rom. Bruk vernegummihansker og munnbind mens du gjør dette. Å behandle dyr eldre enn 12 uker, støv godt, men unngå deres øyne, munn, nese og kjønnsorganer. Gre ut døde lopper noen timer etter behandlingen, og gjenta behandlingen som trengs etter en uke eller mer har gått. Loppe krage og rent sengetøy forsterke effekten av Sevin støv.

Busk og Tre Skadedyr: Bagworms


Bagworms er avkom av møll. De gjør beskyttende tilfeller av rusk som kvister og flytte rundt, fôring på infiserte trær eller busker i dette kamuflert pakken. Disse skadedyr kan mate på sitrustrær, samt rød seder, eik, alm, lønn og bjørk, inntil alle deres løvverk er borte, og de dør. Busker rammet av bagworms inkluderer einer og svart gresshoppe. Noen få bagworms kan fjernes for hånd. Når befolkningen vokser, dreper en anvendelse av Sevin støv bagworm infestations og er mest effektive, mens ormer er en halv tomme eller mindre i lengde.