Hovudside

Hva plantene vokser bedre i et drivhus enn utenfor?

by Walther

Hva plantene vokser bedre i et drivhus enn utenfor?

Når du starter din drivhus du har noen beslutninger å gjøre. Et drivhus kan du kontrollere omgivelsene at plantene vokser i, slik at du må velge hva slags miljø du vil. Er din drivhus for dyrking av eksotiske blomster eller mat? Også sette av nok plass til alle plantene dine. Som de vokser et drivhus kan bli over overfylt fører til forkaste beslutninger.

Grønnsaker


De fleste grønnsaker kan dyrkes med hell i et drivhus. De beste til å vokse omfatte paprika, agurk, melon, squash, tomater og selv mais. Bladgrønnsaker - som salat, spinat og asiatiske greener - også gjøre det bra i veksthus. Det finnes varianter av disse grønnsaker som er spesielt avlet for veksthusproduksjon, og disse er de beste frøene til å begynne med, ifølge Hage Guides. Du kan få mye av produksjonen fra klima grønnsaker; sørg for og opprettholde miljøet som kanskje til og med bety holde luften kjølig gjennom de varme sommermånedene.

Bregner


Fordi bregner vokser naturlig i jungelen de elsker drivhuset miljøet. Disse plantene trives i høy luftfuktighet og lite lys. Bregner er dekorative og tilfører karakter til et drivhus hage, men de tar opp mye plass som de vokser så pass på og sette av plass til dem.

Bambus


Bambus er et givende plante å vokse på grunn av sin unike formet skudd. Ita € ™ s en tradisjonell del av en eksotisk drivhus og er ofte vokst sammen venus fly feller, lidenskap blomster og kaktuser. Bambus tåler mye skygge, og selv foretrekker det, noe som gjør det til et utmerket arter å vokse inni.

Orkideer


Orkideer er ansett som en av de mest eksotiske planter i drivhus vokser, ifølge The Greenhouse Catalog. De er delikate tropiske blomster som krever temperatur og fuktighet kontroll, sammen med konsekvent vedlikehold. Tropiske planter som orkideer kan bli dyrt å kjøpe så vurdere å starte en fra frø. Når vokst, ita € ™ s givende følelse å vite at youâ € ™ har opprettet en vakker tropisk blomst.

Cacti


Fordi mange varianter av kaktus kreve helårs varme temperaturer, er et drivhus et ideelt sted å vokse dem. Med riktig kontroll kan man produsere alle typer eksotiske kaktus og selv overtale dem til å blomstre. Disse plantene er ganske lett å vokse og kommer i mange former, farger og størrelser. De er en utmerket dekorativ tillegg til et drivhus og kan bringes utendørs om sommeren.