Hovudside

Hvordan kontrollere Green Temperatur

by Walther

Hvordan kontrollere Green Temperatur

Veksthus, mens kjent for sine varme miljø som hjelper plantene vokser og modnes raskt, faktisk trenger å kjøles ordentlig eller temperaturer inne kan bli for høy for plantene så vel som de som jobber inne. På baksiden, bør temperaturer også styres for å sikre at det indre av drivhuset ikke blir for kaldt. Forsvarlig forvaltning av temperaturen er et kritisk element av suksessen til drivhuset.

Bruksanvisning


•  Bruk fans over hele drivhuset under varme måneder å sirkulere luften i hele drivhuset og holde temperaturen regulert. Fans kan tørke ut plantene i de umiddelbare omkringliggende områder og jord fuktighet nivåer bør overvåkes. Fans bør også plasseres i nærheten av kassaapparater i kommersielle veksthus for å holde utstyret tørt og for å sirkulere luften for ansatte.

•  Installer ventilasjon i hele drivhuset. Typiske lufte metoder omfatter sideåpninger som har festet fans å trekke varme ut av drivhuset, eller automatiserte tak systemer som åpner taket et par inches å tillate for luftsirkulasjon. Det vil være nødvendig å inngå avtale med en profesjonell for å installere dette systemet med mindre du har tidligere erfaring med ventilasjonsanlegg.

•  Installer termometre i hver ende, og i midten av drivhuset. Overvåking interiør temperatur og luftfuktighet på drivhuset er svært viktig. Disse temperaturene bør sjekkes flere ganger i løpet av dagen, spesielt i løpet av ettermiddagen når temperaturer og sollys vil være på sitt høyeste nivå. Dersom ventilasjonsanlegget er ikke automatisk, bør ventilene slås på eller åpnes hvis temperaturen stiger over 82 grader Fahrenheit. Temperatur bør ikke dyppe under 50 grader i løpet av natten.

•  Installer en termostat lufting kontrollsystem. Denne metoden for å kontrollere utslipp av klimatemperaturnivåer er vanligvis ganske vellykket som det ikke er avhengig av menneskelig kontroll og vil slå seg på automatisk når temperaturen blir for høy eller for lav. Store operasjoner vanligvis trenger et automatisert system for å holde interiør temperaturer på riktig nivå.

•  Bruk en fordamping kjølesystem. Denne type kjølesystemet er ideelt for et drivhus fordi den bruker vann for å kjøle luften. Det store flertallet av klima planter trives i et fuktig, fuktig miljø, og denne type kjølesystemet vil bidra til å holde lufttemperaturer konstant. Fordamping kjølesystemer anbefales for veksthus i varmt og tørt klima.