Hovudside

Hvordan fikse en Storage Door på en Motor Home

by Walther

Hvordan fikse en Storage Door på en Motor Home

Bobil er en fullpakket med smarte oppbevaringsplasser. Enten det er en skjult panel i gulvet, et kjøkkenskap eller et soverom skap, det er alltid et sted å holde din personlige elementer sikker på en lang biltur. Regelmessig vedlikehold er den beste måten å holde alle disse hengsler og låser arbeider jevnt, og i de fleste tilfeller enkel slitasje er å klandre når dørene må fikses.

Bruksanvisning


•  Silence squeaking hengsler med en rask spray av silisium smøremiddel direkte på den berørte delen. Åpne og lukke rommet et par ganger for å jobbe produktet inn. Silicon baserte smøremidler ikke tiltrekke seg smuss som konvensjonelle oljer og skal forhindre hengslene blir limt opp hvis de er plassert på gulvet.

•  Stram løse hengsler eller låseskruer med en skrutrekker hvis døren wobbles eller føles vanskelig å lukke. Hyppig bruk over lang tid fører til skruene for å løsne og låsene til streik utenfor mål. Hvis låsen er vanskelig å engasjere, spray litt silikon smøremiddel på streiken.

•  Rydd opp skitne hengsler og låser med en gammel tannbørste og litt varmt såpevann. Hvis du har brukt oljebaserte smøremidler i det siste er det mulig hengslene har blitt tett opp. Hvis låsene blir vanskelig å betjene, spray litt grafitt pulver kjøpt hos de fleste jernvareforretninger, inn i nøkkelhullet.