Hovudside

Hvordan du justerer svømmebasseng Inlet Fitting

by Walther

Bassengvannet er alltid overskyet! Det kan være en veldig enkel løsning på en tydeligere og morsommere basseng, les videre ...

Bruksanvisning


•  Jeg snakker til eierne av over bakken svømmebassenger, enten runde eller ovale, som har minst ett hk pumpe og filter system. Hvis bassengvannet er overskyet det kan være en hel liste over ting som er galt med den. Hvis alkalitet er lav, vil tilsetting av klor gjør vannet grumsete. Hvis skitt blåser i bassenget fra en nærliggende grusvei hver gang en bil passerer, som kan være en annen årsak.
Pollen blåser over en nærliggende skråning direkte i bassenget på en bestemt tid av året kan føre til uklarhet i tillegg.

•  Jeg har funnet imidlertid at en av de vanligste årsakene til skyet vann i et basseng er feilplassering av avkastningen fjord sittende 's øyeeplet som sender filtrert vann tilbake i bassenget.
Sjekk ditt øyeeple montering og se i hvilken retning den peker. Mange mennesker har det å skyte tilbake i bassenget rett over overflaten fordi det ser kult å se at lang strøm av vann spruting tilbake på den måten.
Det er et problem med den måten å gjøre det på. La oss bare analysere hva som skjer. Pumpen og filteret er rensing av vannet og deretter at rent vann er på vei tilbake i bassenget på overflaten. Det virvler rundt bassenget, og når det kommer til skimmer, blir sugd tilbake inn for å gjøre reisen på nytt.

•  Som et resultat av denne måten å gjøre ting på, disse menneskene har den reneste øverste foten av vann på planeten, men hva med alt vannet nedenfor? Hvordan vannet fra bunnen av bassenget skulle komme inn i filtersystemet slik at det kan rengjøres i tillegg?
Svaret er, betyr det ikke! De bare fortsetter å filtrere det samme vannet om og om igjen.

•  Hva må skje er at omstillingen av øyeeplet montering. Hvis du løsne den ytre ringen som holder øyeeplet i en gitt retning, kan du endre sin posisjon og deretter skru den ytre mutteren eller ring.
Du ønsker å ha strømmen av vann som kommer tilbake i bassenget på en alvorlig vinkel nedover og pekte bort fra skimmer. Så, akkurat som en baseball banen, ned og bort er hva du vil! Resultatene av denne tilsynelatende ubetydelig forandring kan sees i en halv time, så vannet blir klarere og tydeligere, endelig avslørende bunnen.

•  Jeg innser at dette høres helt utrolig, men det er den vanligste feilen som jeg har sett blant pool eiere. Det er for enkelt å være det, eller så de tror, ​​før de prøver det og det fungerer!
Du kan ha andre faktorer i arbeid for å forårsake uklarhet som for mange fosfater i vannet, og da vil du trenger for å teste for den muligheten og legge et produkt som Phos Free i riktig dosering.
Vann kan også nå et metningsnivå hvor det bare ikke kan holde en annen ting.
Hvis du bilde å legge granulert sukker til et glass iste du vil se hva jeg mener. Det te kan inneholde mye sukker, og når det blir rørt sukkeret er usynlig. Hvis du fortsetter å legge sukker til at glass te, vil det til slutt nå et metningspunkt, hvor alt av røre i verden vil ikke oppløse ett mer granule av sukker. Vannet er max 'd ut! Det kan bare ikke holde en ting til.
Det er hva som kan skje med din bassengvannet også.

•  Før hopping pistolen og prøver alle typer rettsmidler, sjekk retning av at øyeeplet!
Jeg vet hvilken vei den peker! Jeg har aldri endre det!
Vel, kanskje noen andre gjorde uten at du vet det. Gi dette en sjanse. Det vil koste deg absolutt ingenting, og du vil bli positivt overrasket over hvordan noe så enkelt kan løse problemet!

Tips og advarsler


  • Noen få et lys som passer inn i retur montering og tillater bare at returvannet til å strømme rundt omkretsen av lyset. At flyten kommer over overflaten som vi snakket om. Jeg vet at lyset produsenter vil være uenige, men jeg har sett dette scenariet for mange ganger til å bli rystet fra min mening.