Hovudside

Hvordan kan jeg enkelt fjerne flekker fra tregulv?

by Walther

Hvordan kan jeg enkelt fjerne flekker fra tregulv?

Det finnes en rekke gulv alternativer for huseiere, for eksempel teppe, flis og trevirke. Tre er vanligvis et dyrt alternativ for gulvet, men det øker også verdien av ditt hjem. Hvis ikke tatt vare på riktig måte, kan tregulv bli skadet. Sterk varme og fuktighet vil føre til flekker vises på tregulvet. Disse flekker kan ikke fjernes ved generell rengjøring av gulvet. Men med litt hardt arbeid, kan du fjerne flekker og gjenopprette utseendet på tregulv.

Bruksanvisning


Fjerne mørke flekker


•  Kjøp en tørr-rensemiddel som inneholder tetrakloridet.

•  Påfør løsningen på de mørke flekker. Skrubb løsningen med en stiv børste.

•  Hold skrubbe flekker og bruke mer løsning til du har fjernet alle mørke flekker.

Fjerne hvite flekker


•  Lag en pasta med 1/4 kopp natron og 1/2 kopp majones. Dypp hjørnet av en klut i pastaen, og gni forsiktig den hvite flekken til du fjerner den fra tregulvet. Hvis flekken er fortsatt til stede, fortsetter til trinn 2.

•  Påfør noen dråper av en ikke-gel tannkrem til en fuktig klut. Gni flekken med kluten i en mild, sirkelbevegelser. Dersom flekken fortsatt er synlig, fortsetter til trinn 3.

•  Forvarm jern i flere minutter. Sørg for at jernet er på en lav innstilling. Legge et håndkle over den hvite flekken, og gni strykejernet over håndkle i flere minutter. Fortsett å gni strykejernet over håndkle før du har fjernet den hvite flekken.