Hovudside

Hvordan Grow en Poinsettia treet

by Walther

Hvordan Grow en Poinsettia treet

Julestjerner er planter som er innfødt til Mexico og elsker det varme været; de er også tradisjonelt kjøpt og brukt av estetiske grunner rundt høytiden. Disse plantene kan vokse opp til 10 meter høye forutsatt at de er dyrket i den rette typen klima, unngå frost og kaldt vær. Når du først kjøpe en julestjerne, enten det er først og fremst for helligdager eller som begynnelsen på et høyt tre, vel vitende om de riktige skritt for å vokse en julestjerne er nødvendig.

Bruksanvisning


•  Plasser julestjerne på et sted med en overflod av sollys. Hvis du plante det innendørs, sørg for at det er borte fra trekkfulle vinduer og dører, samt oppvarming ventiler og varme apparater. Den ideelle temperaturen for julestjerner er mellom 60 og 70 grader F.

•  Vri julestjerne i potten med jevne mellomrom. Dette bidrar til å hindre røttene fra å komme gjennom det nedre hullet på potten. Det skaper også mer av en ensartet form.

•  Vann og gjødsle planten på en jevnlig basis. Gjør dette annenhver uke for å sikre aktiv vekst i løpet av sommermånedene. Også kutte tilbake blomstring stammer for å fremme ny vekst. Disse stammer bør kuttes tilbake slik at de er mellom 4 og 6 inches i høyden.

•  Ta planten innendørs i løpet av vinteren og kaldere månedene for å holde anlegget i live og vel. Under kaldere perioder, er det viktig å holde jorda fuktig, men redusere antall ganger du gjødsle.