Hovudside

Vil Frost Før spirende Hurt raigras Seed?

by Walther

Vil Frost Før spirende Hurt raigras Seed?

Årlig raigras (Lolium multiflorum), også kalt italiensk raigras, og flerårig raigras (Lolium perenne), også kalt engelsk raigras, er kjølige sesongen gress som går i dvale i sommer. De er begge brukes for dyr grovfôr og for torv. Sine frø vil overleve minusgrader og fortsatt spire, men når de spirer de trenger milde temperaturer for å vokse.

Klima og raigras


Raigras og andre kule sesongen gress er vanligvis grønne i høst gjennom våren og mister sin farge i sommer, vokser best i temperaturer mellom 65-75 grader Fahrenheit. Både årlig og flerårig raigras vil vokse i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner tre grundig 9. Flerårig raigras er noen ganger sådd i løpet av varme årstid gress, en praksis som kalles seeding, for å gi dem farge i løpet av vinteren. Frosne raigras frø vil tine og fortsatt spire.

Best Seeding Temperatur


Den beste tiden å så kjølige sesongen gress frø er når dagtid lufttemperaturen er mellom 60 og 75 F og jord tempererte områder 50-65 F. Den beste tiden å så raigras er på høsten når temperaturen er 75 F og fallende eller om våren når temperaturen er 60 F og stigende. Når temperaturen er over 60 F om natten og 90 F i løpet av dagen, kjølige sesongen gress gå sovende og mister sin farge.

Frost Seeding


Bønder plante raigras for dyr grovfôr noen ganger redusere seeding kostnadene med "frost seeding." Raigras frø er konvensjonelt sådd 1/4 til 3/8 tommers dyp med en såmaskin. For frost frø, bønder kringkastet eller scatter frø på frossen jord kort tid etter våren snøen smelter. Frost seeding fungerer best når temperaturen synke under frysepunktet om natten og heve seg over frysepunktet i løpet av dagen. Frøene arbeide langsomt inn i sprekker i jorden laget ved frysing og tining. I å studere praksis, fant forskere ved University of Wisconsin at de fleste raigras frø spirer, med gresset blir godt etablert. Du kan også bruke frost seeding teknikk for seeding torv gress.

Seeding i kaldt vær


Hvis du bor i et mildt klima, tar seg ikke å overseed raigras for dypt i vinter på risikoen for å ha det vokse tynn og ustabil. Raigras frøene vil spire bedre hvis du plante dem minst 1/4 tommers dyp. Hvis du overseed torv på våren, enten konvensjonelt eller ved frost seeding, gjør det tidlig slik at gresset vil ha tid til å få etablert før varmt sommervær kommer og gresset går sovende.