Hovudside

Slik installerer en Glass Lens i en Sungro ligaen

by Walther

En Sungro ligaen er en av mange typer lyskilde / reflektorer produsert av Sollys forsyning. Henge en Sungro ligaen i noen drivhus eller andre innendørs hagebruk innsats for å gi plantene den nødvendige mengden av lys som trengs for optimal vekst. Den Sungro er en dyp skuff-formet foringsrør med en innvendig stikkontakt og sølv reflekterende belegg. Glass linser er tilgjengelig for installasjon over bunnen av ligaen for å beskytte både høy intensitet pære og sølv reflekterende belegg på innsiden av enheten mot støv og skitt. Den glasslinse reduserer også varmeutslipp, slik at du kan henge lys nærmere plantene dine.

Bruksanvisning


•  Slå av Sungro reflektor av hvis den er i bruk og koble fra ligaen. Tillate metallet å avkjøles.

•  Vinkel den flate glasslinsen inn i bunnen av den Sungro reflektor, å sette inn et hjørne først og linse inn i enden av armaturen for å tillate den motsatte hjørne for å passe opp i fiksturen.

•  Trykk på de svarte gummipakninger, hvis det følger med linsen for din spesielle Sungro reflektor, mellom glasset og den nederste kanten som går rundt bunnen av reflektoren der glasset vil hvile.

•  Senter glasset inne i enheten og senk den ned på pakningen.