Hovudside

Slik fjerner Grass Flekker Fra Denim

by Walther

Noen flekker er mer vanlig anskaffet enn andre. Bevisene fra en fordypning godt brukt er en samling av grønske på ditt barns jeans. Barn, idrettsutøvere og gartnere er blant bare noen av de som regelmessig vil flekke sine klær fra kontakt med gress. Heldigvis kan du fjerne gress flekker fra denim hvis du behandler dem ganske raskt med riktig teknikk. Ved å fjerne uønskede gress flekker, vil du være i stand til å holde denim ser presentabel, og du vil spare deg bekostning av å kjøpe nye klær for tidlig.

Bruksanvisning


•  Fjern artikkel av klær og forberede seg til å behandle den så snart som mulig. Jo raskere du kommer til det, jo mer sannsynlig at du vil være i stand til å komme seg ut flekker.

•  Påfør forvask flekkfjerner til området liberalt. Hvis du ikke har dette produktet, bland 1 ss. av vaskemiddel med to kopper varmt vann og bruke den til denim.

•  Gni stoffet sammen i området av flekken når du har brukt forvask behandling.

•  Vask denim i varmt vann med et enzymholdig vaskemiddel, for eksempel Surf, Tide eller Arm og Hammer. Enzymene arbeide for å fjerne organiske flekker.

•  Tilsett passende mengde farge-safe blekemiddel til vask (basert på vannstanden i maskinen).