Hovudside

Hva gjør en Pool Skimmer Basket Do?

by Walther

Hva gjør en Pool Skimmer Basket Do?

Pool skimmer kurver bidra til å holde filtrering og pumpesystemer av bassenget arbeider på optimalt nivå og ta tak i rusk før det synker. Det er foran vakt i filtreringssystemet.

Funksjon


Pool skimmer kurver brukes til å fange rusk som flyter rundt bassenget og blir skjøvet inn i kurven på siden av bassenget. Det holder rusk fra å komme videre inn i filter og pumpesystemer.

Identifikasjon


Pool skimmer kurver er satt inn i en utskjæring område på veggen av bassenget. De er fjernet og rengjøres ved å løfte et lokk som er i flukt med bassengkanten på siden av bassenget, og deretter fjerne kurven.

Betraktninger


Selv basseng skimmer kurver vil fange hva som kommer inn i dem, kan det være nødvendig å legge en sokk liner for å unngå løse hår og mindre gjenstander fra å komme forbi dem inn i filtrering og pumpesystemer.

Expert Insight


Små dyr som gnagere og frosker er ofte fanget i bassenget skimmer kurver når de faller i vannet og ikke kan finne en vei ut av bassenget.

Spesifikasjoner


Bassenget skimmer kurv er flyttbar. Du tar det ut til å gi den en grundig rengjøring og deretter sette det inn igjen. Det bør kontrolleres og rengjøres daglig, spesielt i høy bruk bassengene der alt fra bandasjer til hår og små basseng leker blir fanget i bassenget skimmer kurv.